RDR 2 nasıl save alıcam ?

Fatkör

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Arkadaşlar ilk çıktığında rdr 2 ye başlamıştım zevk alamadım ilk oyunumdu bugün tekrar başladım ve aşırı keyifli geldi ama başladağım oyunun gitmesinden korkuyorum 3 saat oynadım savelerim kısmına gittiğimde eski oyunum gözüküyor onun üstüne mi yazıcam öyle yaparsam gidermi ? Onu silip bu savemi kaydedicem yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşlar ilk çıktığında rdr 2 ye başlamıştım zevk alamadım ilk oyunumdu bugün tekrar başladım ve aşırı keyifli geldi ama başladağım oyunun gitmesinden korkuyorum 3 saat oynadım savelerim kısmına gittiğimde eski oyunum gözüküyor onun üstüne mi yazıcam öyle yaparsam gidermi ? Onu silip bu savemi kaydedicem yardım ederseniz sevinirim
Farklı yere save al önce. Nolur nolmaz. Bakarsın gider ise eski save den devam edersin. Gitmezse eğer bundan sonra hep üzerine save alırsın.

Crack mi oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Crack mi oyun

otomatik kayıt ediyor.görev bitimlerinde ve oyunda uyuyunca.

Geri