Neler Yeni

RDR 2 Oyunu Kırıldı : (

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Ben de aynı durumdayım; Türkçe Yama'yı Rockstar kaldırınca firmadan nefret etmeye başladım ama parasıyla alacağım oyun hak ediyor çünkü.
Türkçesi olsa bende verirdim parasını.
Ama ileri seviye İngilizce öğrenmedende almam.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bak bir oyuna 500 600 TL verilmez buna bende katiliyorum ama 100 TL bir oyun için artik fazla değil 4 5 paket sigara parası sanki 100 TL
40 lira yuvarlama be oyunun fiyatı "indirim" ile 140 tl ye düşmüş normal fiyatı sitesine değişkenlik gösterse bile yaklaşık 200-250 tl (buna keyleri garantili olmayan ucuza key satan siteleri dahil etmiyorum ki zaten sizler de yapımcıyı desteklemek için orjinalini alırım diyorsunuz) birçok oyunun fiyatı bu meblağlarda geziyor bir sefer pc alabilen kişi ha bire orjinal oyun alabilecek parayı nerden bulsun ?

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
site çöktü sanırım
insanlık bunu bekliyormuş :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
RDR 2 Epic Games'te kupon ile 140 TL gibi bir fiyata geliyor ağzımı bozdurmayın burada, ayrıca harika bir oyun ve fiyatını hak ediyor.
Anlaşıldı bugün sizin gibi kişiliklerle uğraşacağım :D
Adamın oyuna verecek durumu yoksa o oyunu oynatacak bilgisayarı nasıl oluyor???
Zamanında durumu iyiydi, bilgisayarı falan vardı ama şu korona muhabbetinde anası babası işten çıkarıldı, bak şuanda çok rastlayabiliceğin bir senaryo.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Adam crack kullaninca resmen senin ülkende satis yapmadigi için türkçe dil desteği getirmez tabii (lafım sana değil bu arada )
Ama farkındalarda türkiye de çok oyuncularının olduğununun. Gta 5 dünyada en çok tr de sevilmiştir herhalde.
CD PROJEKT RED ADAMDIR ADAM

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Zamanında durumu iyiydi, bilgisayarı falan vardı ama şu korona muhabbetinde anası babası işten çıkarıldı, bak şuanda çok rastlayabiliceğin bir senaryo.
Ha bende savunmuyorum cracki, en azından güncel çıkmış oyunları cracklemem 3 4yıl geçmiş bir oyun falansa ki toplasan 3 4crackli oyun indirmemişimdir ama yani insanların halinden anlamalısınız.

Top Bottom