sınırsız değil 10 tane ama 10 tane oyun da almazsın yani bir nevi sınırsızyan hesaptan alma amacınız kupon indirimiyse yılbaşı indirimleri boyunca kupon sınırsız oluyor aynı sepetten de ödeyebilirsiniz
Çoğunlukla aynı tekrar eden görevler sürekli para kazanma amaç aynıyaklaşık %35 ini bitirdim oyunun acayip sıkıldım çoğunluk seviyor ama ben neden keyif alamadım
Açıklamasından hikaye+online sahip olacağınız yazıyordu galiba.bunu satın aldıgımızda online ına girebiliyomuyuz yoksa ayrıcamı satın almak lazım
onlineı ayrıca satılmaktadır online ına sahip olursanız hikayeye sahip olmadan online oynuyabilirsiniz
online olanı ayrı satılıyor sanırım oyun sayfasının altında 127 tl yazıyoAçıklamasından hikaye+online sahip olacağınız yazıyordu galiba.
gelişmiş bir yapay zekâ tarafından (google çeviri değil) yapılan ve bulunan her hatanın da elle düzeltildiği bir yama dh forumda var. Onun haricinde insan eliyle yapılan ama parayla satılanı da var.adam akıllı tr yaması varmı peki başka türlü oynayamam
Sipariş sayfasında yazıyor.online olanı ayrı satılıyor sanırım oyun sayfasının altında 127 TL yazıyo
Sipariş sayfasında yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
Yan hesaptan kupondan dolayı alacaksanız almayın kupon zaten sınırsız veriliyorBunu bi hesaptan yan hesaptan da valhalla almayı düşünüyorum sence mantıklı mı?
Red Dead Redemption 2 bölümünde "İçeriğinde: Red D...." yazan yeri açıp okumak istemiyorsun anlaşılan. Neyse sen ayrı ayrı satın al yapacak bişey yok.
hayırdır neden atar gider yapıyorsun orda öyle yazmasına rağmen altta içerikler kısmında neden ayrı olark ücret yazıyor onu öğrenmeye calsııyorumRed Dead Redemption 2 bölümünde "İçeriğinde: Red D...." yazan yeri açıp okumak istemiyorsun anlaşılan. Neyse sen ayrı ayrı satın al yapacak bişey yok.
İkisini aynı anda alabilirsin sepete ekle toplam 120₺ kupon indirimi yansırBunu bi hesaptan yan hesaptan da valhalla almayı düşünüyorum sence mantıklı mı?
online olanı ayrı satılıyor sanırım oyun sayfasının altında 127 TL yazıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam akıllı tr yaması varmı peki başka türlü oynayamam