SadeceYorumcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 562
yani oyuna yeni başladım ve oyunda epey ilerledim.tamam 4-4 lük bir oyun aksini iddaa edemem.sahneler,senaryo,aksiyon 10 numara.ama öyle dünyanın 1 numarası,üstüne oyun yok tarzı durumlar söz konusu değil. steamde belirtildiği gibi 175 kez ayın ödülü gibi falan filan. bi tarafını şişirmişler resmen oyunun.psikolojik baskı kurmuşlar oyuncu üzerinde.yani şimdi bir fan olarak assasins creed ile karşılaştırıyorum.tarz olarak fark yok.orada suikastçi olarak görevler alıp yapıyorsun, burada kovboy.yani rpg diye adlandırıyorsunuz sanırım bu tür oyunları. yani benim gibi oyun dünyası açısından ağzının tadını bilenler için söylecek olursam; bu dalda aynı tarz oyunlarda grafik,senaryo,müzik,sahne akış vs. açısından sıralamaya koyacak olsam: 1. AC valhalla, 2. witcher3, 3.TLOU2,4.ac oddesey, 5.rdr2 geliir.yani wticher3 oynayanlar bilir bambaşka bi dünya.yaratıklar, hayaletler, vampirler daha doğrusu masal dünyasındaki doğa üstü güçler. yani rdr 2 ye kat be kat basar.ama ac vaşhalla daha bambaşka.oda witcher3 e her yönden basar.valhallanın grafikler viking müzikleri dlcleri (özellikle duridlerin gazabı) efsane oyun olmuş.verdiğim sıralamada oddesey ile rdr2 nin sılamaları tartışılabilir belki ama açık dünya tadı bakımından özellikle ac oddesey daha üstün gibi rdr2 ye.tlou2 mi rdr2 mi derseniz tlou2 derim ben.tabii karşılatırmaya katılabilcek bir sürü oyun var.özellikle tomb raider serisi.sonrasında tomb raider tarzında indiana jones vs. akar gider konu.ama rdr tarzında oyunlar arasında karşılaştırma yapacak olursak vallhala hepsini ezer geçer.