Yardım RDR2 düşük FPS problemi

Dostum öncelikle bu oyunda rx 580le high ayarlarda 60 fps alamazsın.senin ekran kartının r7 3700x ve rx 580 ile testleri var high'da 40-45 fps alıyor açık alanda yani şehire girsen daha da azalacak.Ultra da 20 fps alıyor mediumda 60-65 görüyor.Yani High'da oynamaya uğraşma biz bile böyle ağır bir oyunda high-ultra karışık custom ayar yapıyoruz sen rx 580le highda 60+ almaya çalışıyorsun.

kardeşim 60 ı göremedim ne yaptıysam diyorum low-med yap diyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca birebir benim sistemime sahip insanlar 65-75 FPS oynuyolar bu oyunu ben neden oynayamıyorum sorun bu
Ne bağırıyorsunuz? Sorununuzu çözmeye çalışan insanlara karşı böyle olmayın. Size iyi şanslar.

Ne bağırıyorsunuz? Sorununuzu çözmeye çalışan insanlara karşı böyle olmayın. Size iyi şanslar.
ne bağırması yahu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum öncelikle bu oyunda rx 580le high ayarlarda 60 fps alamazsın.senin ekran kartının r7 3700x ve rx 580 ile testleri var high'da 40-45 fps alıyor açık alanda yani şehire girsen daha da azalacak.Ultra da 20 fps alıyor mediumda 60-65 görüyor.Yani High'da oynamaya uğraşma biz bile böyle ağır bir oyunda high-ultra karışık custom ayar yapıyoruz sen rx 580le highda 60+ almaya çalışıyorsun.
işin sıkıntılı kısmı ben lowda da alamıyorum 60 FPS

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,065
Üyeler
190,850
Son üye
EmreThebao
Geri