RDR2 düşük fps sorunu

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
644
5080 Ultra 9 275hx işlemcili laptopum var rdr2 otomatik ayarlarsa hepsi en full yapıyor ama 50 fpslerde geziyor rn yüksek ayarlarda ve en düşüğe alsam bile fps max 100 civarlarında oluyor bunun normal olmadığını düşündüğüm için sizlere sormak istedim bunun bir çözümü var mı? (2560x1600) (dlss kapalı)

Başka bir forumda çözüm adı altında bu ayarlar paylaşılmış
45055.webp

Bu ayarları yapınca 100fps oldu normal mi hala düşük mü?

sıcakların falan normal mı ıslemcın ya da ekran kartın kendını kısıtlıyor olabılır sıcaklıkların yuksekse ve bırde sarja takıp dene fpslerın aynı mı kalacak

sıcakların falan normal mı ıslemcın ya da ekran kartın kendını kısıtlıyor olabılır sıcaklıkların yuksekse ve bırde sarja takıp dene fpslerın aynı mı kalacak
Şarjda zaten. Cpu max 92-96 gibi ekran kartı da 60 70 gibi geziniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vulkanda oynuyorsan DirectX 12 yap
Vulkandı galiba şimdi deneyeyim

Hayda bu defa açılmıyor.
45057.webp

Genelde bu hatayı veriyor, nadiren açabiliyorum oyunu.

Şarjda zaten. Cpu max 92-96 gibi ekran kartı da 60 70 gibi geziniyor

Vulkandı galiba şimdi deneyeyim

Hayda bu defa açılmıyor.Alıntıyı görüntüle

Genelde bu hatayı veriyor, nadiren açabiliyorum oyunu.
Rockstar games launcher den açmayı dene oyunu

Rockstar games launcher den açmayı dene oyunu
Bir şey değişmiyor bu hatayı vermeye devam ediyor

Bunun için rocktar gamese ticket dahi atmıştım ama verdikleri cevap ise bağlantımı kontrol etmem gerektiği oldu

Bağlantım yok ise onlara nasıl ticket gönderebilirim ki 🤔

5080 Ultra 9 275hx işlemcili laptopum var rdr2 otomatik ayarlarsa hepsi en full yapıyor ama 50 fpslerde geziyor rn yüksek ayarlarda ve en düşüğe alsam bile fps max 100 civarlarında oluyor bunun normal olmadığını düşündüğüm için sizlere sormak istedim bunun bir çözümü var mı? (2560x1600) (dlss kapalı)
bende 9060xt yle aynı sorunu yasıyorum full ayarlarda 2k da 50 fps veriyor youtubeden testlere baktıgımda ise rdr de 9060xt 110-120 fps veriyo format dahi attım sırf bunun için gene düzelmedi aynı sorun f1 25 ve witcher 3 de de var. benım kartım optimize olmayan ayarlarda yuksek fps vaadeden bir kart verdiğim paranın karşılığını almak istiyorum bu yuzden optimize ayarları hiç denemdim belki o şekilde düzelir ancak sanmıyorum ve olsa bile ben full ayarlarda oynamak için verdim bu paraya daha hala çözüm bulabilmiş değilim. 2 kere format attım birinde sapphirenin sitesinden digerinde amd nin kendi sitesinden driverleri yukledim ancak gene düzelmedi. benim suanlık bu sorunu yasadıgım oyunlar f1 25 rdr2 ve witcher 3 oyunların hepsi orjinal eğer çözümü bulursanız benide bilgilendirir misiniz

dosya dogrulama yapabılıyorsan daogrulamayı dene ve bırde optiscaler vb program falan mı kurmayı denedın

Geri