Yardım RDR2 Mİ KİNGDOM COME DELİVARENCE 2 Mİ

jehav

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar bu iki oyundan birini indireceğim sizce hangisi daha iyi

KD1 oynamadan ikinciyi oynama hikayeyi anlamazsın, ama çok uzun oyun oldugu için ilk oyunu detaylı hikayesini internetten araştırabilirsin. KD2 çok güzel.

İkisinide oynadım ve Rdr2nin gereksizce abartıldığını düşünüyorum halen, kcd harbiden çok güzel hem grafik olarak tatmin eder hemde optimizasyon olarak

hocam pc de yer yok ikisinden birisini indireceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisinide oynadım ve Rdr2nin gereksizce abartıldığını düşünüyorum halen, kcd harbiden çok güzel hem grafik olarak tatmin eder hemde optimizasyon olarak
hocam bende kcd 2 indirmeyi düşünüyorum hem türkçe altyazılı rdr2 1 kere girdim yavaş geldi oyun cıktım tekrar şans vermek istedim

hocam pc de yer yok ikisinden birisini indireceğim

hocam bende kcd 2 indirmeyi düşünüyorum hem türkçe altyazılı rdr2 1 kere girdim yavaş geldi oyun cıktım tekrar şans vermek istedim
Geç baba rdr2yi babaları kcd

Hocam rdr2 dünyadaki en iyi ilk 3 te hatta kimisine gore en iyi hikayeli oyun öyle hesap edin bu klasiği oynamadan geçmeyin bence

Hocam rdr2 dünyadaki en iyi ilk 3 te hatta kimisine gore en iyi hikayeli oyun öyle hesap edin bu klasiği oynamadan geçmeyin bence
hocam indireceğim sıra tr yama indirebileceğim güvenilir bir yer var mı

detroit kesinlikle denemen gerek hikaye odaklı seviyorsan acıma indir
hocam türkçe olsaydı rdr2 girerdim tekrar yama indirmek istemiyorum genelde virüslü oluyor kcd2 devam edeceğim

hocam yanında bir oyun daha indircem death stranding yada detroit düşünüyorum bunlar sarar mı peki

rdr yama içinde forumda yorumlamışlar virüs testide var

Geri