KD1 oynamadan ikinciyi oynama hikayeyi anlamazsın, ama çok uzun oyun oldugu için ilk oyunu detaylı hikayesini internetten araştırabilirsin. KD2 çok güzel.Arkadaşlar bu iki oyundan birini indireceğim sizce hangisi daha iyi
İkisi de ağır ve sabır gerektiren oyunlar ama bana kcd daha güzel geliyorArkadaşlar bu iki oyundan birini indireceğim sizce hangisi daha iyi
RDR2Arkadaşlar bu iki oyundan birini indireceğim sizce hangisi daha iyi
İkisinide oynadım ve Rdr2nin gereksizce abartıldığını düşünüyorum halen, kcd harbiden çok güzel hem grafik olarak tatmin eder hemde optimizasyon olarakArkadaşlar bu iki oyundan birini indireceğim sizce hangisi daha iyi
hocam pc de yer yok ikisinden birisini indireceğim
hocam bende kcd 2 indirmeyi düşünüyorum hem türkçe altyazılı rdr2 1 kere girdim yavaş geldi oyun cıktım tekrar şans vermek istedimİkisinide oynadım ve Rdr2nin gereksizce abartıldığını düşünüyorum halen, kcd harbiden çok güzel hem grafik olarak tatmin eder hemde optimizasyon olarak
Geç baba rdr2yi babaları kcdhocam pc de yer yok ikisinden birisini indireceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bende kcd 2 indirmeyi düşünüyorum hem türkçe altyazılı rdr2 1 kere girdim yavaş geldi oyun cıktım tekrar şans vermek istedim
hocam türkçe olsaydı rdr2 girerdim tekrar yama indirmek istemiyorum genelde virüslü oluyor kcd2 devam edeceğimGeç baba rdr2yi babaları kcd
hocam yanında bir oyun daha indircem death stranding yada detroit düşünüyorum bunlar sarar mı pekiGeç baba rdr2yi babaları kcd
hocam indireceğim sıra tr yama indirebileceğim güvenilir bir yer var mıHocam rdr2 dünyadaki en iyi ilk 3 te hatta kimisine gore en iyi hikayeli oyun öyle hesap edin bu klasiği oynamadan geçmeyin bence
hocam türkçe olsaydı rdr2 girerdim tekrar yama indirmek istemiyorum genelde virüslü oluyor kcd2 devam edeceğim
hocam yanında bir oyun daha indircem death stranding yada detroit düşünüyorum bunlar sarar mı peki