gpu 70 dediğine göre cpu 98 dereceyi görmüştür diye yorumladım cpu sıcaklığı hoş değilgpu kullanımı %98 demek istedi herhalde sıcaklık 70 derece ise gayet normal
gpu 70 dediğine göre cpu 98 dereceyi görmüştür diye yorumladım cpu sıcaklığı hoş değilgpu kullanımı %98 demek istedi herhalde sıcaklık 70 derece ise gayet normal
bence arkadaş ne gördüğünü anlamamış dostum o 98 dediği kullanımdır. Cpu stok fanla bile o derecelere çıkamaz yok öyle bir şeygpu 70 dediğine göre cpu 98 dereceyi görmüştür diye yorumladım cpu sıcaklığı hoş değil
gpu kullanımı %98 demek istedi herhalde sıcaklık 70 derece ise gayet
Gpu yaninda mhz falan yaziyorbence arkadaş ne gördüğünü anlamamış dostum o 98 dediği kullanımdır. Cpu stok fanla bile o derecelere çıkamaz yok öyle bir şey
Cpu sıcaklığı neden 98 dereceye çıkamasın biraz fazla iddialı bir cümle bubence arkadaş ne gördüğünü anlamamış dostum o 98 dediği kullanımdır. Cpu stok fanla bile o derecelere çıkamaz yok öyle bir şey
kardeşim ne iddaası olsun içinden soğutucu çıkan her işlemci o soğutucuyla 98 dereceye çıkmaz. Aksini iddaa eden video atsın görelim yok öyle bir şey bu zamana kadar +100 pc topladım hiç birinde böyle bir şey görmedimCpu sıcaklığı neden 98 dereceye çıkamasın biraz fazla iddialı bir cümle bu
Oyunda iken 98 fakan menu ye alir almaz 30 40bence arkadaş ne gördüğünü anlamamış dostum o 98 dediği kullanımdır. Cpu stok fanla bile o derecelere çıkamaz yok öyle bir şey
tamam işte o kullanımdır ss varsa atOyunda iken 98 fakan menu ye alir almaz 30 40
Atamıyorumtamam işte o kullanımdır ss varsa at
Msi afturbernerda ana ekranda max 71 gösteriyortamam işte o kullanımdır ss varsa at
neden atamıyorsun ki klavyeden prt sc tuşuna bas painte yapıştır kaydet atAtamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Msi afturbernerda ana ekranda max 71 gösteriyor
Telefondan dayim fotosjnu cektim hata diyor faik diyorneden atamıyorsun ki klavyeden prt sc tuşuna bas painte yapıştır kaydet at
Knk gpu yabinda % varmis simdi baktimneden atamıyorsun ki klavyeden prt sc tuşuna bas painte yapıştır kaydet at
hızlı resimden atabilirsinTelefondan dayim fotosjnu cektim hata diyor faik diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk gpu yabinda % varmis simdi baktim
Nasil atılıyorhızlı resimden atabilirsin
kendi cpu'umdan örnek vermem gerekirse i5 12400f yükte 95 dereceyi görüyordu farklı kaynak farklı cpu istersen diye atıyorum.kardeşim ne iddaası olsun içinden soğutucu çıkan her işlemci o soğutucuyla 98 dereceye çıkmaz. Aksini iddaa eden video atsın görelim yok öyle bir şey bu zamana kadar +100 pc topladım hiç birinde böyle bir şey görmedim