Neler Yeni

RDR2 trash ( sakın almayın)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Torrent'ten rdr 2 yerine trojen indirince açtığım konular
-

RDR2 trash ( sakın almayın)​

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Ömür
Birileri yine ilgi istiyor anlaşılan , kuyruk uzadı baya. Neyse ben eleştirimi yaptım begenmedigimi trash oldugunu dile getirdim. Buna saygı duymaya mecbursunuz . Ben zaten sizlerin bilgisayarlarından zorla silmiyorum oyununuzu. kudurmayın bu kadar
Bilader neden beğenmediğini söylermisin? Merak ettim.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Adam bakti bilgi ve deneyim olarak ustun gelemiyor, kimse onu hakli bulmuyor yas-cinsiyet ve pp'den vurmaya basladi. Baska bir seviye

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,515
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Rdr2 kadar hayatımda bu kadar kötü oyun görmedim. Allah sahibine bagıslasın benden size tavsiye SAKIN ALMAYIN.
Ne gördünde bu yorumu yazdın acaba sorabilirmiyim ?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Adam bakti bilgi ve deneyim olarak ustun gelemiyor, kimse onu hakli bulmuyor yas-cinsiyet ve pp'den vurmaya basladi. Baska bir seviye
Forumda falan olmasak bütün değerlerine öyle bir sövecem ki bir daha internete giremeyecek velet.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Forumda falan olmasak bütün değerlerine öyle bir sövecem ki bir daha internete giremeyecek velet.
Cidden gelmis ailesinden gormedigi ilgiyi burada toplamaya calisiyor, tepkiler gelince konu disi degerlerden asagilamaya calisiyor. pp'den cinsiyetten birini asagilamaya calisan biriyle tartismaya giriyoruz

Csxn9

80+
Yüzyüze söyleyemeyeceği kelimeleri burdan söyleyip kendini havalı ve büyük zanneden 15-16 yasında ergen kızın tekisin. Baban çok mu üstüne gitti de millete salça oluyorsun bu forumda?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
geçen birine kafana yazık yazdığım için bilmem kaçıncı uyarımı aldım. bi uyarı daha alsam yine ban yiyecem. ama ne hikmetse bu eleman forumda yazı yazabiliyor hala.
(bunu yazdığım için ben ban yersem de şaşırmam.)

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Cidden gelmis ailesinden gormedigi ilgiyi burada toplamaya calisiyor, tepkiler gelince konu disi degerlerden asagilamaya calisiyor. pp'den cinsiyetten birini asagilamaya calisan biriyle tartismaya giriyoruz
Cidden en başında hata bizdeymiş zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüzyüze söyleyemeyeceği kelimeleri burdan söyleyip kendini havalı ve büyük zanneden 15-16 yasında ergen kızın tekisin. Baban çok mu üstüne gitti de millete salça oluyorsun bu forumda?
Profilimde bi gez bakalım kız mıyım bir ona bak, bir de kaç kişiye salça olmuşum ona bak. Kaldı ki sana olan ilk mesajım gayet düzgünceydi. Bir eleştiri yapmadığını ve sırf konuşmak için konuşup boş yaptığını söylemiştim. Bu durumda bana salça olan sensin. Cidden şansını zorluyorsun. Yüz yüze olsak zaten dilimi yormam sana merak etme.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Ömür
Kardeş burda millete atar gider yapma boş boş rdr2 almayın berbat oyun diyosun sonra eleştiri yaptım diye ağlıyosun git eleştirinin ne olduğunu öğren gel öyle konuş tamam

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom