Neler Yeni

RDR2 trash ( sakın almayın)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
Cidden ailenizden ya da sevdiklerinizden göremediğiniz ilgiyi benden almaya calısıyorsunuz . Sizi esefle kınıyorum , biraz eleştirilere saygı duymayı öğrenin kardeşlerim benim.
Sadece gülüp geçiyorum sana hadi iyi geceler sütünü içtin mi :D

Csxn9

80+

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
Bu yazdıklarından kendinin daha reşit olmadigini ifşalıyorsun :D . yazık sana , rdr2 yi eleştirmek de suç oldu ya gülüyorum baya
Mesaj otomatik birleştirildi:

begenmedigim oyuna iyi dememi mi bekliyorsun ?
Yaşın kaç senin dostum ?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Kardesim balli sutunu ic, annen gunluk masalini anlatsin, git yat artik. Buralar sana fazla

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
Bu yazdıklarından kendinin daha reşit olmadigini ifşalıyorsun :D . yazık sana , rdr2 yi eleştirmek de suç oldu ya gülüyorum baya

begenmedigim oyuna iyi dememi mi bekliyorsun ?
İyi de demiyorum. "Ben bu oyunu beğenmiyorum, almayı düşünen arkadaşlara önermiyorum." yerine senin gibi yangıncılık ve en doğru benimcilik oynamanın yanlış olduğunu söylüyorum. Senin zevkin ve bunu ifade et ancak sen senin zevkini dayatıyorsun ve seni alaya aldıklarında veya cevap verdiklerinde sinirleniyorsun. :d

İyi de demiyorum. "Ben bu oyunu beğenmiyorum, almayı düşünen arkadaşlara önermiyorum." yerine senin gibi yangıncılık ve en doğru benimcilik oynamanın yanlış olduğunu söylüyorum. Senin zevkin ve bunu ifade et ancak sen senin zevkini dayatıyorsun ve seni alaya aldıklarında veya cevap verdiklerinde sinirleniyorsun. :d
Ayrıca oyun cok iyi.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
Zaten oyunu alan aldı almayan almadı daha neyin tatavası bu :d

Csxn9

80+

Ayrıca oyun cok iyi.
beni alaya aldıgını zanneden kişilerin birinde tır fotosu diğerinde unknown pp var . 15-16 yasındaki coluk cocuklar beni sinir edemez . Zaafım yok kardeşim. ayrıca rdr2 trash , bunu her yerde söyleyecegim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom