Neler Yeni

RDR2 trash ( sakın almayın)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
beni alaya aldıgını zanneden kişilerin birinde tır fotosu diğerinde unknown pp var . 15-16 yasındaki coluk cocuklar beni sinir edemez . Zaafım yok kardeşim. ayrıca rdr2 trash , bunu her yerde söyleyecegim.
Zaafın var demedim "kardeşim". İstediğin yerde bağıra bağıra söyle çok da umrumda.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
rdr2 trash , bunu her yerde söyleyecegim.
Söylemesine söyle de her şeyde olduğu gibi bununda seveni sevmeyeni var. Senin gibi eleştiri yapmadan direk gömen kişileri kimse ciddiye almaz. Bir oyunun ya da herhangi başka bir ürünün artı ve eksi yönleri olur ve bunları sunarak beğenip beğenmediğini belirtirsin. Bu şekilde boştan başka bir şey değil yaptığın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Csxn9

80+
Söylemesine söyle de her şeyde olduğu gibi bununda seveni sevmeyeni var. Senin gibi eleştiri yapmadan direk gömen kişileri kimse ciddiye almaz. Bir oyunun ya da herhangi başka bir ürünün artı ve eksi yönleri olur ve bunları sunarak beğenip beğenmediğini belirtirsin. Bu şekilde boştan başka bir şey değil yaptığın.
Birileri yine ilgi istiyor anlaşılan , kuyruk uzadı baya. Neyse ben eleştirimi yaptım begenmedigimi trash oldugunu dile getirdim. Buna saygı duymaya mecbursunuz . Ben zaten sizlerin bilgisayarlarından zorla silmiyorum oyununuzu. kudurmayın bu kadar

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
beni alaya aldıgını zanneden kişilerin birinde tır fotosu diğerinde unknown pp var . 15-16 yasındaki coluk cocuklar beni sinir edemez . Zaafım yok kardeşim. ayrıca rdr2 trash , bunu her yerde söyleyecegim.
Insanlarin zevklerine cop demeyecek kadar da aklim var

• Beğen

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
  • Beğen

Reav

80+ Silver
Rdr2 kadar hayatımda bu kadar kötü oyun görmedim. Allah sahibine bagıslasın benden size tavsiye SAKIN ALMAYIN.
Buna kesinlikle katılıyorum şahsen hayatımda bu kadar hantal bir oyun görmedim beğenen vardır yüzde yüz saygı duyarım ama hiç benlik değil şahsen beğenemiyorum ve oynarken tilt oluyorum çok daha hızlı cyberpunk gibi AAA oyunlar varken.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
Buna saygı duymaya mecbursunuz
Mecbur muyuz? Duymuyorum birader saygı maygı. Boş boş konuşan kimsenin hiçbir sözüne saygı duymuyorum. Kim beni buna mecbur bırakacak?

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Ben oyuna yeni başladım ve %52 bitti. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, abartıldığı kadar hoşuma gitmedi ama altını çiziyorum abartıldığı kadar. Oynanış ve hikâyeyi beğendim. Hikâye bakımından sürükleyici. Oynanış bakımından çok beğendim. Sevmediğim yanları görevlere gitmek için uzun uzun at sürmek insanı bunaltıyor. Daha cisime veya NPC`ye yaklaşmadan oyunun buglanması sinir ediyor. Ayrıca %52`lik kısıma kadar hergün 1 saat oynayarak geldim. Oyun 1 saat sonrası aşırı sıkıyor beni.

Csxn9

80+
Mecbur muyuz? Duymuyorum birader saygı maygı. Boş boş konuşan kimsenin hiçbir sözüne saygı duymuyorum. Kim beni buna mecbur bırakacak?
Saygı duymaya mecbursun kardeşim. İstedigin ilgiyi alamayacaksın o yuzden kaybol bu chatten.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
Saygı duymaya mecbursun kardeşim. İstedigin ilgiyi alamayacaksın o yuzden kaybol bu chatten.
Komik herif. Foruma gelmiş açtığı ilk konu rdr2 trash. Kim ilgi arıyor acaba. :kekw:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom