RDR2 trash ( sakın almayın)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Aslında buraya bir yaş sınır koysalar daha iyi olacak kardeşim benim.
Cidden ailenizden ya da sevdiklerinizden göremediğiniz ilgiyi benden almaya calısıyorsunuz . Sizi esefle kınıyorum , biraz eleştirilere saygı duymayı öğrenin kardeşlerim benim.

Cidden ailenizden ya da sevdiklerinizden göremediğiniz ilgiyi benden almaya calısıyorsunuz . Sizi esefle kınıyorum , biraz eleştirilere saygı duymayı öğrenin kardeşlerim benim.
Sadece gülüp geçiyorum sana hadi iyi geceler sütünü içtin mi :D

Bu yazdıklarından kendinin daha reşit olmadigini ifşalıyorsun :D . yazık sana , rdr2 yi eleştirmek de suç oldu ya gülüyorum baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

begenmedigim oyuna iyi dememi mi bekliyorsun ?
Yaşın kaç senin dostum ?

Kardesim balli sutunu ic, annen gunluk masalini anlatsin, git yat artik. Buralar sana fazla

Bu yazdıklarından kendinin daha reşit olmadigini ifşalıyorsun :D . yazık sana , rdr2 yi eleştirmek de suç oldu ya gülüyorum baya

begenmedigim oyuna iyi dememi mi bekliyorsun ?
İyi de demiyorum. "Ben bu oyunu beğenmiyorum, almayı düşünen arkadaşlara önermiyorum." yerine senin gibi yangıncılık ve en doğru benimcilik oynamanın yanlış olduğunu söylüyorum. Senin zevkin ve bunu ifade et ancak sen senin zevkini dayatıyorsun ve seni alaya aldıklarında veya cevap verdiklerinde sinirleniyorsun. :d

İyi de demiyorum. "Ben bu oyunu beğenmiyorum, almayı düşünen arkadaşlara önermiyorum." yerine senin gibi yangıncılık ve en doğru benimcilik oynamanın yanlış olduğunu söylüyorum. Senin zevkin ve bunu ifade et ancak sen senin zevkini dayatıyorsun ve seni alaya aldıklarında veya cevap verdiklerinde sinirleniyorsun. :d
Ayrıca oyun cok iyi.

Zaten oyunu alan aldı almayan almadı daha neyin tatavası bu :d

Ayrıca oyun cok iyi.
beni alaya aldıgını zanneden kişilerin birinde tır fotosu diğerinde unknown pp var . 15-16 yasındaki coluk cocuklar beni sinir edemez . Zaafım yok kardeşim. ayrıca rdr2 trash , bunu her yerde söyleyecegim.

+ witcher 3

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok