Yardım RDR2 Türkçe Yama Hakkında

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,065
Dün Steam'den RDR 2 aldım. Türkçe yama kurup oynayacam
1 Yıllar önce gördüğümde Türkçe karakterler bozuktu düzgün çalışan,virüssüz bedava yama var mı
2 Yama kuruluyken online girmeden oynasam onlinedan ban yer miyim
3 Yama kuruluyken online oynasam onlinedan ban yer miyim

ben bi tane yama kurmuştum nerden yaptım hatırlamıyorum ama hikayelide denedim sadece herhangi bir sıkıntı olmadı altyazılarda düzgündü türkçe karakterlerde sorun yoktu

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kankam öncelikle Online da deneme rockstar ************* bir firma olduğundan herşeyi yapar
işyerinde oldugumdan sesli dinliyemedim ama ben daha önce youtubedaki bir linkten düzenlenmiş türkçe yama kullanmıştım (düzenleme dediğim ğçş gibi harfleri düzeltilmiş hali bir link buldum ama o muydu bilmyiorum dosyaları içeri atıyorduk exe setup gibi bir şey yoktu bi dene bu değilede youtubeda aratarak ordan bulabilirsin.

• Beğen
1 Yıllar önce gördüğümde Türkçe karakterler bozuktu düzgün çalışan,virüssüz bedava yama var mı
Yama kuruluyken hikaye modunda hiçbir sorun olmaz ama yama kuruluyken gidip online oynamanı önermem ban yeme riskin çok yüksek internette hangi yama güvenlidir cinsinden yayınlanmış videolar var herhangi birini izleyip yama kurabilirsin sorun olmaz

• Beğen
makıne cevırı kullandım ve bıtırdım turkce yazı problemı vardı fakat basıt bır ayarla duzelmıstı yanı sorunsuz oynadım ve bıtırdım

Sözde forumlarda virüssüz diye paylaşılan çok övülen bi yama vardı onu indirmiştim tarattığımda trojan tespit etti. Bu adamlarında kazancı burdan

makıne cevırı kullandım ve bıtırdım turkce yazı problemı vardı fakat basıt bır ayarla duzelmıstı yanı sorunsuz oynadım ve bıtırdım
benim kullandığımda oydu galiba hiç ayar çekmedim ben her şey düzgündü

Bende şimdi rdr için türkçe yama soracaktım düzgün çalışan var mı diye çünkü çoğu yama kutucuk sorunlu bulabildiniz mi?

• Beğen
Bende şimdi rdr için türkçe yama soracaktım düzgün çalışan var mı diye çünkü çoğu yama kutucuk sorunlu bulabildiniz mi?
Daha oyunu indirmeden pc olmadığından. Erkenden arıyorum

Hiç diğer yamalara bakma bu yama Online da da çalışıyor güzel bir yama.

• Beğen
Ban yer miyim onlineda kullansam. Onlineda da hikaye görevi gibi şeyler var mı yoksa gta 5 gibi mi
Ben oynadım bir 1 saat kadar ban yemedim Online da. Tabii %100 garanti veremem o riski senin Alman gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Online da birsürü zımbırtı var bende pek bilmiyorum.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri