Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,000
20 saat falan oynamıştım belki bekler öyle devam ederim daha güzel grafiklerle İnşallah gta 5 gibi beleş olur.
Kaynak:
Kaynak:
20 saat falan oynamıştım belki bekler öyle devam ederim daha güzel grafiklerle İnşallah gta 5 gibi beleş olur.
Kaynak:
gta def paralıydı beklenir bunlardanYani böyle bir güncellemeye para alma ihtimalleri mi var? Zaten On senede bir oyun çıkartıyorlar. Dört tane oyun için launcher kurma zorunluluğu da üstüne eklenmiş.
gta def paralıydı beklenir bunlardan
Tahmin ettiğim gibi, GTA5 den sonra RDR2 Enhanced Edition çıkar demiştim, RDR2 satın alanlara ücretsiz verirler GTA5 te yaptıkları gibi.20 saat falan oynamıştım belki bekler öyle devam ederim daha güzel grafiklerle İnşallah gta 5 gibi beleş olur.
Kaynak:
bende 2 yerine 1'e adama kıllı port yapsınlar grafik güncellemesi falan 2 çok iyi zatenTahmin ettiğim gibi, GTA5 den sonra RDR2 Enhanced Edition çıkar demiştim, RDR2 satın alanlara ücretsiz verirler GTA5 te yaptıkları gibi.
ne gerek varya yapmis olmak icin yapiyorlar baskada bisey degil20 saat falan oynamıştım belki bekler öyle devam ederim daha güzel grafiklerle İnşallah gta 5 gibi beleş olur.
Kaynak: