Neler Yeni

Rehber RDR2deki en iyi atlar

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Rdr 2 at tierlisti yap başlığı

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Şunu tam anlayamadım listedeki tüm atlar Online modda olan atların karşılaştırması mı hikayenin de var mı?

Geneli Online'a benziyor, hikayedekileri çok iyi bilmiyorum tek atla hikayeyi bitirmiştim 😂
Online'da ise teoride evet istatistikler var ancak pratikte neredeyse hiç önemi olmuyor. Kullandığınız eyer ve üzengi çok etkiliyor.

Hikayede staminanın önemi daha büyük oluyor uzun yollarda. G basarak atı sakinleştiriyorsunuz ancak bu harcadığınız staminadan daha az bir kısmını geri kazandırıyor.

Online modda en iyi ekipmanlar ve at ile aranızdaki bağ son seviye olduktan sonra G bastığınızda kazanılan stamina harcadığınızdan daha fazla oluyor. Pratikte atı sakinleştirme tuşunu kullandığınız sürece enerjisi hiç tükenmiyor.

Bu yüzden hikaye modunda Ardennes savaş atı ile bitirdim. Acelem olmadığı ve özelliklerden çok heybetli ve hoş bir at olduğundan. Zorunlu olarak Epilogue'da at değiştirmek zorunda kalana kadar 😭

Online'da ise G tuşunu kullandığımdan yine hoş gözüken bir atı iyi ekipmanlar ile kullanmayı tercih ediyorum.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
aga boş ama hoş derler ya