RDR2nin bu kadar abartılması hakkında

batuu123

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
797
Gerçekten çok kötü ve boş oyun at üstünde koşup sürekli aynı tekrar eden görevleri yapıyorsun en basit görev 1 saat sürüyor hikayesi boş oynayışı kötü niye bu kadar abartıyorlar cyberpunk çok daha güzel mesela

tamamdır 👍

Gerçekten çok kötü ve boş oyun at üstünde koşup sürekli aynı tekrar eden görevleri yapıyorsun en basit görev 1 saat sürüyor hikayesi boş oynayışı kötü niye bu kadar abartıyorlar cyberpunk çok daha güzel mesela
Katılıyorum. RDR2 bence de ne Cyberpunk'tan, ne de Witcher 3'ten iyi bir oyun kesinlikle değil. Bi' kere oyunda romance yok, romance olmayan oyun mu olur? Bak Witcher 3'e, Yennefer var, Triss var, var da var. Cyberpunk zaten romance cenneti. Arthur gitsin kumda oynasın.

(y)(y)(y)(y)(y)

Ya oyun zevkin yok ya da trollsün.

Cyberpunk ile Far Cry 3'ü falan karşılaştır. O seviyede bir oyun. Ha çoğu yerde Far Cry 3 geçiyor ama daha aşağısıyla karşılaştırırsak ayıp olacak.

RDR 2'yi oynarsan gerçek hayat kalitesini, Cyberpunk'ı oynarsan dandikliği hissedersin 👍

Son düzenleme:
Yazdığını tekrar okuyup biraz düşünürsen oyunun sana göre olmadığını anlarsın. Sana göre değildir, çoğu kesim tarafından övülüp sevildiğine göre abartılmayan bir oyun RDR2. 150+ saat oynamışımdır, hala sıkılmadan oynuyorum.

Rdr 2 oynayıp bitirdiniz mi ?

Sen rdr 2 oynadığına emin misin ingilizce mi oynuyorsun da anlamıyor musun oyunu ama RDR kalite nin adıdır

Rdr 2'nin hikaye kısmından mı yoksa online kısmından mı bahsediyorsun?

onlineye girdim bomboştu değişikti hikayeyi de baya görev yaptım tren falan soydum ama sarmıyo işte boş boş adam vurma uzun diyaloglardan baska bi heyecan yok

ALLAH aşkına ne yaşıyor bu Red Dead Redemption 2 gerçek hayatla yarışıyor senin açtığın konuya bak.

Geri