🔥İndirim Realme 12 Pro 256 GB 8 GB Ram 13500 tl Hadi ile vade farksız 3 taksit

Güzel cihaz, taksit olması da avantaj. Nothing Phone 1 gibi kronik sorunları da yok.

Realme gt2 pro özellikleri yönüyle gayet premium görünüyordu ama üstündeki rom pek de hızlı değildi günlük kullanımda. Dimensity 920 işlemcili redmi note 11 pro plus 5g daha akıcı bir telefon.

Telefoto var Ois var. 5000 mah batarya 256 gb hafıza ekranı iyi,işlemcisi günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. Kutu içeriğinde adaptör,kılıf ve ekran koruyucu jelatin üzerinde geliyor.

Kronik sorunu nedir acaba

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-kronik-sorunlari.252/

Screenshot_9.webp

10 bine np1 aldım iade edip alınır mı?
np1 eski telefon yazılım desteği kesilecek nitelikte parçası da pek sağlıklı bulunmuyor ismi de diğer firmalar kadar yaygın değil bundan birkaç ay önce 15 bandına honor 400 falan düşmüştü onlar alınması gereken telefondu aslında lakin np1 i pek önermiyorum çevremdeki kullanan arkadaşlarımdan da dolayı

np1 eski telefon yazılım desteği kesilecek nitelikte parçası da pek sağlıklı bulunmuyor ismi de diğer firmalar kadar yaygın değil bundan birkaç ay önce 15 bandına honor 400 falan düşmüştü onlar alınması gereken telefondu aslında lakin np1 i pek önermiyorum çevremdeki kullanan arkadaşlarımdan da dolayı
doğru diyorsun da 15klık telefon max 3 sene götürecek çok iyi kullanırsan sonra yavaşlama vs. bu kadar ayrıntıya flagship telefonda girersin bu paraya alacağın her şey kullan at maiyetinde olacak

ayrıca şu da var bu telefonlar kırılınca tamir parası telefondan çok tutuyor. misal ekran kırıldı 5kdan başlar zaten telefon 10k gider yenisini alırsın

10-13 liraya telefon alıyosunuz 2-3 yıl donmadan kasmadan baş ağrıtmadan götürürse okeydir.

Honor 400 14e düşmüştü ama bence kampanya değil hatalı fiyattı imaj için de iptal etmediler yani bi daha gelmez.

Realme 12 pro geçenlerde kaç defa 12bin oldu mediamarkette ama stokları bitti, ama düşme ihtimali olan bi fiyat bence.

Np1 vs realme 12 pro konusunda da telefotodan ziyade işlemci verimliliği ve arayüzün hızlı olması gibi konular daha önemli bence, ben iki telefonun da sorunsuzca 2-3 yıl götüreceğine inanıyorum, beklentinizin de bu olması lazım. 128gb bana yetiyo ama yetmiyo diyosanızı np1'i direkt eleyin zaten sd kart yuvası da yok.

Eğer 5-6 sene kullanayım istiyorsanız gidin flagship alın 10 15 liraya telefon alıp bu kadar beklentiye girmek mantıksız.

doğru diyorsun da 15klık telefon max 3 sene götürecek çok iyi kullanırsan sonra yavaşlama vs. bu kadar ayrıntıya flagship telefonda girersin bu paraya alacağın her şey kullan at maiyetinde olacak

ayrıca şu da var bu telefonlar kırılınca tamir parası telefondan çok tutuyor. misal ekran kırıldı 5kdan başlar zaten telefon 10k gider yenisini alırsın
Yani telefon yavaşlama konusuna katılmıyorum o söylermler işlemcisi düşük telefonlar için geçerli meselela poco x3 nfc 2020 de çıktı kullandım şu an babama verdim kasma donma olmadan kullanıyor tabi bataryası değişti doğal olarak sonrasında mi 11 t pro var 2021 de çıktı kullandım şu an anneme verdim kasma donma olmadan gayet stabil şekilde kullanıyor ki x3 teki işlemci 730g olması lazım orta segement bir işlemci 11tpro dakide 888 olması lazım amiral gemisi işlemcisi o zamanın yanı x3 ü züerinden 6 yıl geçicek yavaşlama yok ve kullan at telefonu olarak da bakılmadığı için şu an da kullanılmakta halen o yüzden honor 200 honor 400 gibi telefonlar alınabilir sd 7 gen1 işlemciler yeni nesil alınabilir ama np1 eski telefon parçası yok kronik sorunları var tek aurası arkasındaki ışık ki arakdaşımda o da birkaç tanesi bozuldu şarjı dayanmıyor diye açmıyor bile ara yüzü saf androide yakın ama bir şey yapamıyosun gibi gibi detaylar benim düşüncem bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,681
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri