Realme C55 vs Redmi Note 10s

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
6500

RAM açısından Note 10s daha iyi ama tasarım ve guncellik açısından C55 daha iyi ve en önemlisi şu an Note 8 kullanıyorum. Xiaomi'yi yazılım açısından hiç sevmem. Arayuzlerdeki reklamlar olsun vs hangisini tercih etmemi önerirsiniz?

@EFI Shell @şahin doğan

RAM açısından Note 10s daha iyi ama tasarım ve guncellik açısından C55 daha iyi ve en önemlisi şu an Note 8 kullanıyorum. Xiaomi'yi yazılım açısından hiç sevmem. Arayuzlerdeki reklamlar olsun vs hangisini tercih etmemi önerirsiniz?

@EFI Shell @şahin doğan
Redmi Note 10S alıp, Custom ya da GSI ROM kurabilirsiniz. Android 12 ve 13 Custom ve GSI ROM'lar mevcut. Hatta bazı ROM'larda HDR dahil çalışıyor. Ek olarak G95, G88'den güçlü ve ekranı AMOLED.

Note 10S daha iyi, ben kullanıyorum öneririm de.

Redmi Note 10S alıp, Custom ya da GSI ROM kurabilirsiniz. Android 12 ve 13 Custom ve GSI ROM'lar mevcut. Hatta bazı ROM'larda HDR dahil çalışıyor. Ek olarak G95, G88'den güçlü ve ekranı AMOLED.
Rom işleriyle ne yazikki uğraşamam ve hiç anlamam peki C55 alsam ne kadarlık bi kaybım olur oyun fln oynamam pek zaten sosyal medya kullanırım sadece

Note 10s kullanıyorum. Telefon performans olarak güzel ama hayalet ekran sorunu yaşatabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,840
Üyeler
186,948
Son üye
hayriPotter
Geri