O pro değil düz GT 2Gt 2 pro 12gb 256 teknosada 14999 bence onu alın hem +4ram hem 256gb efsane her renk var
Hediye sadece siyahta mı geçerli?Hediye kulaklığı seçmeyi unutmayın alırken.
Stok kalmadı. Hiçbirinde geçerli değil :dHediye sadece siyahta mı geçerli?
Arada bir siyahta stok geliyor ama ben yeşili bekliyorum.Stok kalmadı. Hiçbirinde geçerli değil :d
2020 yılından beri RM6 kullanıyorum, 4/128 modeli olmasına rağmen telefon hala yağ gibi akıyor. Şarz 1 günü çok ama çok rahat çıkarıyor 90HZ açık/parlaklık oto/Güç tasarrufu kapalı. Kasada 1 tane bile cizik yok ki en az 20 kez yere düşmüştür bel bölgesinden belki de daha fazla. Realme 8 kullanan arkadaşlarımda çok memnunlar telefondan. Kesinlikle senin şansın yokmuş hocam. Elektronik ürün cidden şans işi.Bu vasat markayı kesinlikle önermiyorum. 2 yıldır rm 7 pro kullanıyorum telefon 5 dakikada açılıyor. Kendine gelemiyor format atsam bir süre sonra yine aynı oluyor yazılım olarak güncelleme çok geç geliyor ekranda bazen çizgiler çıkıyor hoparlör bazen çalışmıyor kasa boyası attı bir çok problemi mevcut cihazın hiç oyun falan da oynamıyorum yaptığım işler instagram, video ve fotoğraf editlemek vs. Zorlayıcı şeyler değil. Bir de 65w şarj özelliği ile 30dk da yüzde 100 şarj oluyordu şuan 1saat de olmuyor. Almayın abi.
hocam haber verdiğiniz için teşekkürler. tam kart bakiyesini ayarladım ki yine tükendi başında nöbet tutacağız anlaşılanMedia markt stok geldi şuan