Neler Yeni

Realme GT 2 Pro 8GB/128GB - 12999TL

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Y K
hocam haber verdiğiniz için teşekkürler. tam kart bakiyesini ayarladım ki yine tükendi :( başında nöbet tutacağız anlaşılan
Rica ederim, vstan da stoktaki mağazalar görmez mi işinizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
murat
Rica ederim, vstan da stoktaki mağazalar görmez mi işinizi
hocam ben de mağazaya gidip deneyecektim şansımı ama az önce şans eseri son bir kez bakayım dedim ve stok olduğunu gördüm ve direkt siparişi geçtim. tekrar teşekkürler :)

mediamarktta halen stok var arkadaşlar ilgilenen varsa fırsatı kaçırmasın. bu fiyata bu klasmanda bir telefon bulmak çok zor.

hocam ben de mağazaya gidip deneyecektim şansımı ama az önce şans eseri son bir kez bakayım dedim ve stok olduğunu gördüm ve direkt siparişi geçtim. tekrar teşekkürler :)

mediamarktta halen stok var arkadaşlar ilgilenen varsa fırsatı kaçırmasın. bu fiyata bu klasmanda bir telefon bulmak çok zor.

satın alamıyorsun ki satın almayı deneyin kargo metodunu seçtirmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
murat
satın alamıyorsun ki satın almayı deneyin kargo metodunu seçtirmiyor
1680407690763.png

hocam ben yukarıda yazdığım mesajdan 5 dk önce alabildim. o mesajı attıktan 2 dk sonra arkadaşa da aldık.

sizin dediğiniz stok bittiğinde oluyor. stok bitince anında bitti yazmıyor ve kargo seçtirmeyerek aldırmıyor mediamarkt. gece 2 farklı saatte stok girdi, tekrar gelebilir, kontrol etmekte fayda var.

şahin doğan

80+ Platinum
Bir arkadaş vatan stoğu yenilenecek dedi ama sadece mağaza galiba. Ara ara siteyi kontrol edin ve mağazaları arayın derim. Bu fiyattan gelecek diyorlar, kaçırmayın.

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enis
2020 yılından beri RM6 kullanıyorum, 4/128 modeli olmasına rağmen telefon hala yağ gibi akıyor. Şarz 1 günü çok ama çok rahat çıkarıyor 90HZ açık/parlaklık oto/Güç tasarrufu kapalı. Kasada 1 tane bile cizik yok ki en az 20 kez yere düşmüştür bel bölgesinden belki de daha fazla. Realme 8 kullanan arkadaşlarımda çok memnunlar telefondan. Kesinlikle senin şansın yokmuş hocam. Elektronik ürün cidden şans işi.
Şansla alakalı olduğunu düşünmüyorum aynı sorunları diğer kullanıcılar da yaşıyor hatta telefonun farklı forumda grubu mevcut oradan biliyorum, sikayetvara da girince herkes döktürmüş zaten

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Ahmet
Bir arkadaş vatan stoğu yenilenecek dedi ama sadece mağaza galiba. Ara ara siteyi kontrol edin ve mağazaları arayın derim. Bu fiyattan gelecek diyorlar, kaçırmayın.
Hocam geldi satın aldım 2 saat sonra sşparişimi iptal ettiler 10k üstü alışverişe 500tl indirim verdi kafayı yiyorum şuan

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
umarım stok gelir. mediamarkt sitesinde stokta gözükmüyor, mağazaya gitsem bulabilme ihtimalim var mı?

Darkone22

80+ Bronze
umarım stok gelir. mediamarkt sitesinde stokta gözükmüyor, mağazaya gitsem bulabilme ihtimalim var mı?
Kanka bulamazsın bence ara sor boşuna gitme. Ben dün almaya gittim sırf ön kamerasi mi9t den daha kötü gösteriyor diye almadım.Diğer tüm özellikleri çok iyi

şahin doğan

80+ Platinum

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
Zannetmiyorum. Mağazalarda da bitmiş diyorlar.
Vatanda sultanbeylide gözüküyor arıyorum açmıyorlar. 2 gündür görüyorum sallamadım fazla pişman oldum :/
Kanka bulamazsın bence ara sor boşuna gitme. Ben dün almaya gittim sırf ön kamerasi mi9t den daha kötü gösteriyor diye almadım.Diğer tüm özellikleri çok iyi
Ön kamera 1080p 30fps görünce patladım zaten :D o nedir öyle rezillik olmuş.
gelse ne fark eder iptal ediyolar ağlıyorum
:/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,534
Üyeler
162,700
Son üye
enerto
Top Bottom