İceWolf
80+ Silver
kimmiş o link atta alayım.al sata düştü adam 2 telefon var aldıgım fiayata veririm diyor kredi kartını nakite çevirecek üstüne kulaklıkta beleşe gelcek.
kimmiş o link atta alayım.al sata düştü adam 2 telefon var aldıgım fiayata veririm diyor kredi kartını nakite çevirecek üstüne kulaklıkta beleşe gelcek.
ben karışmıyım sen kendin bul.kimmiş o link atta alayım.
hocam sen hiç anlamamışsın ki benim yazdığımı. Diyorum ki satmak için alanlar toplamış telefonları ilanlara koymuşlar kulaklık hediyelerinide kendilerine almışlar.Kulaklık zaten beleşe geliyor.
Fiyat/özellik olarak iyi bir oranla piyasaya girmiş. Telefon alacaklar değerlendirebilir. Ben almayı düşünüyorum.
Realme Android Telefon Fiyatları ve Modelleri - Teknosa
Realme Android telefonlar, yüksek kamera çözünürlüğünden uzun pil ömrüne sizlerle! Realme En iyi Android telefon modellerini hemen Teknosa'da keşfedin.www.teknosa.com
Realme GT 2 Pro (8GB+128GB) Su Yeşili fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Realme GT 2 Pro (8GB+128GB) Su Yeşili fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Su Yeşili Fiyat & Özellik | MediaMarkt
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Su Yeşili fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kawww.mediamarkt.com.tr
Detaylı özellikleri:
Realme GT2 Pro - Full phone specifications
www.gsmarena.com
Alınmaz hocam benim görüşümFiyat/özellik olarak iyi bir oranla piyasaya girmiş. Telefon alacaklar değerlendirebilir. Ben almayı düşünüyorum.
Realme Android Telefon Fiyatları ve Modelleri - Teknosa
Realme Android telefonlar, yüksek kamera çözünürlüğünden uzun pil ömrüne sizlerle! Realme En iyi Android telefon modellerini hemen Teknosa'da keşfedin.www.teknosa.com
Realme GT 2 Pro (8GB+128GB) Su Yeşili fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Realme GT 2 Pro (8GB+128GB) Su Yeşili fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Su Yeşili Fiyat & Özellik | MediaMarkt
REALME GT2 Pro 128GB Akıllı Telefon Su Yeşili fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kawww.mediamarkt.com.tr
Detaylı özellikleri:
Realme GT2 Pro - Full phone specifications
www.gsmarena.com
Neden alınmaz?Alınmaz hocam benim görüşüm
özelden atabilirsin.ben karışmıyım sen kendin bul.
hocam sen hiç anlamamışsın ki benim yazdığımı. Diyorum ki satmak için alanlar toplamış telefonları ilanlara koymuşlar kulaklık hediyelerinide kendilerine almışlar.
Hocam ben realme serisi kullandım giriş orta segment memnun kalmadım ama bu cihaz üst segment olduğu için memnun da edebilir o yüzden net bir şey demek yanlış olur ama dediğim gibi benim düşüncem yanlışım varsa k.bNeden alınmaz?
M52 den geçmeye değermi 2.elden satıp bunu almaya memnunum ancak buda fena duruyorNeden alınmaz?
Sordum sadece. Bu fiyata daha iyi özellik veren cihaz yok. Xiaomi alan Realme hayli hayli alır.Hocam ben realme serisi kullandım giriş orta segment memnun kalmadım ama bu cihaz üst segment olduğu için memnun da edebilir o yüzden net bir şey demek yanlış olur ama dediğim gibi benim düşüncem yanlışım varsa k.b
Değer.M52 den geçmeye değermi 2.elden satıp bunu almaya memnunum ancak buda fena duruyor
Orası öyle doğrudur hocamSordum sadece. Bu fiyata daha iyi özellik veren cihaz yok. Xiaomi alan Realme hayli hayli alır.
Sordum sadece. Bu fiyata daha iyi özellik veren cihaz yok. Xiaomi alan Realme hayli hayli alır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değer.
S21 FE dış sıcaklık olarak 43-44 görüyor :dBu kaynakda cihazın çok ısındığı 45 dereceye kadar çıktığı söylenmiş ve aşırı beğenilmemiş S21 FE bile bu cihazdan fazla puan almışrealme GT 2 Pro Smartphone Review – High-performance designer phone
Our expert team is reviewing the realme GT 2 Pro with the help of many benchmark results. realme's cheap, high-end phone boasts a sleek case and a well-organized software. The Chinese phone also comes with a flexible camera system, although it lacks features such as wireless charging or an IP...www.notebookcheck.net
Fikriniz nedir
SD versiyonu için dış sıcaklık max 34 demişler ne kadar doğruS21 FE dış sıcaklık olarak 43-44 görüyor :d
wergtfıu3erhgtb84oıu3yb43uryh83rSD versiyonu için dış sıcaklık max 34 demişler ne kadar doğru