Neler Yeni

Realtek® ALC 887 ses kartım var Blackshark V2 X almalımıyım ?

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
Bütçe
1000
Realtek® ALC 887 ses kartım var Blackshark V2 X almalımıyım ? yani ses kartım Blackshark V2 X için yeterlimi ?

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Aynı ses kartı ve kulaklığa sahibim sorularını cevaplayabilirim. Bu arada şu konumu inceleyebilirsin.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı ses kartı ve kulaklığa sahibim sorularını cevaplayabilirim. Bu arada şu konumu inceleyebilirsin.
1. sence 1000 tl fiyat bandında alınabilecek daha iyi bir ses kartı olmayan kulaklık var mı ?
2. eğer bu kulaklığı alırsam pişman olur muyum ağrılıklı olarak cs go , r6 gibi oyunlar oynuyorum ve bu oyunlarda ses kasmak için bu kulaklığı alıyorum.
3. sence ses kartı yeterince iyi iş çıkarıyor mu yoksa v2 olan modelini mi almalıyım ?
4. sadece fikrini almak istiyorum sence cloud 2 mi yoksa blackshark v2x/v2 mi

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Ben 929 TL'ye Amazon'dan almıştım eğer bütçen varsa V2 modelini öneriyorlar alabilirsin, kullanmadığım için yorum yapamıyorum.

Pişman olmazsın bence ya Steelseries Sonar ile EQ yapınca çok net ses kasabiliyorum CS ve Valorantta, kullanmasam da olur ama ben açıyorum.
Konumda da dediğim gibi sesi arttırınca hoparlör gibi kullanıyorsun :D
Şunu net olarak cevaplayabilirim kesinlikle bu fiyat bandında ses kartı olmayan en iyi kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer synapse 'de kulaklık görünüyor mu?
Hayır hocam usb olmadığı için görmüyor sanırım.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Ben 929 TL'ye Amazon'dan almıştım eğer bütçen varsa V2 modelini öneriyorlar alabilirsin, kullanmadığım için yorum yapamıyorum.

Pişman olmazsın bence ya Steelseries Sonar ile EQ yapınca çok net ses kasabiliyorum CS ve Valorantta, kullanmasam da olur ama ben açıyorum.
Şunu net olarak cevaplayabilirim kesinlikle bu fiyat bandında ses kartı olmayan en iyi kulaklık.

THX'ide desteklemiyor diye forumda paylaşımlar görmüştüm. Kutudan gelen kod sadece 7.1 için diyorlardı.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert

sence cloud 2 mi v2x mi sadece meraktan soruyorum birde ses kartı yeterli geliyor mu bu kulaklık için ?

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
THX'ide desteklemiyor diye forumda paylaşımlar görmüştüm. Kutudan gelen kod sadece 7.1 için diyorlardı.
THX i destekliyor diye görmüştüm ama satın alman gerek ben deneme sürümünü kullandım konuda da yazdığım gibi pek ahım şahım fark göremedim ama içinden çıkan 7.1'e göre daha iyi ses veriyor.

sence cloud 2 mi v2x mi sadece meraktan soruyorum birde ses kartı yeterli geliyor mu bu kulaklık için ?
Bahsettiğin kulaklık fiyat olarak çok pahalı bununla karşılaştırmak doğru olma. Belki ses kasma konusunda daha iyi olabilir bilemiyorum zaten en çok önerilen kulaklık kendisi biliyorsun. Benim fikrim değmez, ama bütçem var diyorsan araştırdığım kadarıyla V2 USB modeli diyorum.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
THX i destekliyor diye görmüştüm ama satın alman gerek ben deneme sürümünü kullandım konuda da yazdığım gibi pek ahım şahım fark göremedim ama içinden çıkan 7.1'e göre daha iyi ses veriyor.

Bahsettiğin kulaklık fiyat olarak çok pahalı bununla karşılaştırmak doğru olma. Belki ses kasma konusunda daha iyi olabilir bilemiyorum zaten en çok önerilen kulaklık kendisi biliyorsun. Benim fikrim değmez, ama bütçem var diyorsan araştırdığım kadarıyla V2 USB modeli diyorum.
v2 ile v2x arasında ses kartı olmaması dışında bir fark yok değil mi ?

birde ses kartı yeterli geliyor mu v2x için ?

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
v2 ile v2x arasında ses kartı olmaması dışında bir fark yok değil mi ?

birde ses kartı yeterli geliyor mu v2x için ?
Yeterli geliyor mu derken tam kastettiğin nedir ona göre cevaplayayım. Ses yüksekliğiyse eğer için rahat olsun. Ses kartım olmadığı için deneyemedim ama bende çok merak ediyorum.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert
Yeterli geliyor mu derken tam kastettiğin nedir ona göre cevaplayayım. Ses yüksekliğiyse eğer için rahat olsun. Ses kartım olmadığı için deneyemedim ama bende çok merak ediyorum.
yani ses kasmada filan full performans alabiliyor musun demek istedim ama bunu öğrenmenin bir yolu yok gibi

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Bu arada farkları mikrofon çıkarılabiliyor bence müthiş özellik, kablosu speedflex çok iyi bu da, ses olarak ise gördüğüm yorumlarda bi tık iyi diyorlar.

Top Bottom