Neler Yeni

Recep Baltaş Hakkında

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arada sırada görüyorum bazı yorumları atılıyor bunlar doğrudur yanlıştır ve DA ile çok karşılaştırılıyor.
Evet genel olarak Recep bey haksız ama neden böyle yorumlar yapıyor hiç sorguladınız mı?
Hayır çünkü sorgulasaydınız anlardınız durumu.
Başlayalım olaya . Abdullah Abi DA'ya sahip ve istediğini gösterebiliyor kısacana söz sahibi o ancak technopat konusunda bu konuda recep bey aslında bir sunucu gibi. Dediklerine dikkat etmeli çünkü şirkette söz sahibi o değil . Berbat yorumları ve sistemleri var ama zorunda çünkü kimse işsiz kalmak istemez özellikle bu çağda . Ben şahsen recep beyin böyle yorum yapacağına inanmıyorum ama şirketler acımasızdır para neredeyse ona koşarlar he bu başındaki insana ve yatırımcısına göre değişir . Bence recep bey söz sahibi olsaydı böyle olmazdı bunu bilerek konuşalım bence artık. Onun yerine siz koyun mesela kazık sistem var ve siz böyle bir baskıda çalışsanız kaçınız doğruyu söyler ki bu çağda işsizliği göze alıp?
bu %100 bir bilgi değildir ama olabilicek bir şeydir bilemeyiz diğer tarafını.

Son düzenleme:

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Kısacası bu yorumu Recep Bey'e zorla mı yaptırıldı demek istiyorsun ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kısacası bu yorumu recep baltaşa zorla mı yaptırıldı demek istiyorsun ?
Hayır böyle demek zorunda yoksa o sistemi kimse almaz ve şirketi zarar yapar sorumlu olarak recep'i gösterip işine son verebilirler.
Bu çağda işsiz kalmak kadar kötü bir durum yok.
Baskı değil tehdit gibi bu durum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arada sırada görüyorum bazı yorumları atılıyor bunlar doğrudur yanlıştır ve DA ile çok karşılaştırılıyor.
Evet genel olarak Recep bey haksız ama neden böyle yorumlar yapıyor hiç sorguladınız mı?
Hayır çünkü sorgulasaydınız anlardınız durumu.
Başlayalım olaya . Abdullah Abi DA'ya sahip ve istediğini gösterebiliyor kısacana söz sahibi o ancak technopat konusunda bu konuda recep bey aslında bir piyon. Dediklerine dikkat etmeli çünkü şirkette söz sahibi o değil . Berbat yorumları ve sistemleri var ama zorunda çünkü kimse işsiz kalmak istemez özellikle bu çağda . Ben şahsen recep beyin böyle yorum yapacağına inanmıyorum ama şirketler acımasızdır para neredeyse ona koşarlar he bu başındaki insana ve yatırımcısına göre değişir . Bence recep bey söz sahibi olsaydı böyle olmazdı bunu bilerek konuşalım bence artık. Onun yerine siz koyun mesela kazık sistem var ve siz böyle bir baskıda çalışsanız kaçınız doğruyu söyler ki bu çağda işsizliği göze alıp?
Genel yayın yönetmeni ile şirket sahibi kardeş/akraba diye biliyorum recep baltaş ise arkadaşları olabilir. Yani piyon denemez aslında.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Genel yayın yönetmeni ile şirket sahibi kardeş/akraba diye biliyorum recep baltaş ise arkadaşları olabilir. Yani piyon denemez aslında.
Görevi piyonluk ama ne istenirse onların dışına pek çıkamaz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Görevi piyonluk ama ne istenirse onların dışına pek çıkamaz.
Orasını biz bilemeyiz. Bilmeden laf atmak doğru olmaz. Recep baltaşın kovulması çok çok zor keza technopat' ın yüzü artık o adam. Hatta o kadar yüzü ki tamamen sahibi bile sanıyor çoğu kişi.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kişisel algılama, forumun yeni bitki örtüsü Recep Baltaş oldu sanırım.
Hayır bunun farkında olalım her şeyi nedenleri ve bazı tahminlere göre konuşmalıyız çok fazla nefret ediliyor gördüğüm kadarı ile recep bey'den ama ben bu yorumları yapacağını zannetmiyorum asla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orasını biz bilemeyiz. Bilmeden laf atmak doğru olmaz. Recep baltaşın kovulması çok çok zor keza technopat' ın yüzü artık o adam. Hatta o kadar yüzü ki tamamen sahibi bile sanıyor çoğu kişi.
Ama dediğime de hak verirsiniz değil mi?
Sorunlar çıkabilir gine de her ne kadar yüzü olsa bile.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hayır bunun farkında olalım her şeyi nedenleri ve bazı tahminlere göre konuşmalıyız çok fazla nefret ediliyor gördüğüm kadarı ile recep bey'den ama ben bu yorumları yapacağını zannetmiyorum asla.

Haklılık payı %0 değil derim.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl

Ben kendisinin asla böyle bir yorum yapacağına inanmıyorum fakat bunu bilemeyiz tabi

Haklılık payı %0 değil derim.
hangi tarafın hocam ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben kendisinin asla böyle bir yorum yapacağına inanmıyorum fakat bunu bilemeyiz tabi

hangi tarafın hocam ?
Konu sahibinin. Bi tık haklı ama böyle bir şey olmayacağını öbür odadaki kardeşim de biliyor.

Top Bottom