MauroEmanuel Icardi
80+ Bronze
27 ekimde atılmış twtler
Savcıyı da bir yerine sürersin artıkŞ*riat yasamasın mümkünse, direniş veya filistin de umrumda degil. İnsanlar yasasın insan oldukları için. Yoksa ş*riatı şeyime sürdüm gel de al birader
şeriat kısmında bayıldımYaşasın Filistin. Yaşasın Direniş. Yaşasın Şeriat.
Hadi Filistin desteklersin anlarım şeriat ne alaka? Çok istiyorsanız afganistana gibi ülkelere gidebilirsiniz.Yaşasın Filistin. Yaşasın Direniş. Yaşasın Şeriat.
Dine hakaret etmemiş ki?Savcıyı da bir yerine sürersin artık
Twitter'da bahsettim.Gençler siz iyi misiniz? Çoğu nasıl şeriatci tayfa oluyor Avrupa ve Amerika ayağa kalktı İsrail'in yaptığı katliamdan dolayı, binlerce bebek öldürdüler kasten sivillerin üstüne bomba attılar, buradan kalkıp nasıl bu tweet için "saygım arttı" vs diyebiliyorsunuz , bu şeriat, müslüman, ateist meselesi değil he bu insanlık meselesidirn, Amerika ve Avrupa da bi ton ateist , LGBT li bile bu katliam için ayağa kalkmış durumda, maalesef Bizim ülkemizdekiler sırf karşı tarafı müslüman tayfa destekliyor diye zalimin yanında duruyor. Biraz Twitter ' dan görüntüleri izleyin olaya hakim olursunuz. Sakin başkasına olan kin ve öfkeniz sizi zalimin bebek katillerinin yanında olmaya zorlamasın ,
İfadesini alır gönderirler,ondan da bir sonuç çıkmaz.Savcıyı da bir yerine sürersin artık
Orası doğru ama en azından siciline işlesin yoksa çok da umrumda değil. Yazabilirsem bi dilekçe yazarım yazamazsam cimere yazmaya çalışırım. Ama denk gelirde ugrasirlarsa belki biraz sıkıntı çeker.Twitter'da bahsettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İfadesini alır gönderirler,ondan da bir sonuç çıkmaz.
İslam şeriatını cinsel organına sürmeyi belirtmiş. Açık açık milyonlarca insanın rehberine hakaret ediyor. Tck125 ten bir işlem uygulamaları lazımDine hakaret etmemiş ki?
allah allah. ne alaka acaba ya.İsteyen istediğini destekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Solculuk ne alaka?
Böyle islam düşmanı olması garipmiş bu arada çoğu kişi kendi ismini seçmiyor.