Neler Yeni

Recep Baltaş, İsrail'e desteklediğini belirten bir tweet paylaştı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Agnostik bir birey olarak kendisinin düşüncelerine hak veriyorum ancak İsrail haklı durumdan haksız duruma düştü. Şeriatçıları, arapları, islamcıları harbiden sevmem hatta nefret ederim ancak savaş esnasında cami, hastane gibi yerleri bombalamak insanlığa sığmaz. Bu yüzden tamamen tarafsızım.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,608
İsim
uwu
Hocam o tarafı anladım zaten. Burada veya farklı platformlarda yorum yapıp trollük yapmaları çok da önemli değil çünkü adı sanları bile belli değil. Sırf bunu bildikleri için bilerek yazıyorlar. Elbette ülkedeki Müslüman kısmın yaptığı saçma şeylerin de etkisi var. Bunları yanlış buldukları için böyle muhalif olmaya çalışıyorlar. Bizim ülkemizdeki fikirler öyle karmaşık ki her türlü şeyi savunan her türlü insan var. Normal bir ülke değiliz. Bu sadece Recep Baltaş gibiler için değil herkes için geçerli. Benim anlattığım kısım da buydu zaten fakat her iki taraf da bunları söyleyince laf atıyor halbuki benim dediklerim her zaman orta yol.
Kola içme protesto et ama içen insanlara da saygılı ol.
Protesto etmiyorsan da oradaki çocuklara saygılı ol.
Madem protesto etmiyorsun girip de ''Saygım Arttı'' ''Şu an içiyorum'' ''En güzel kan tadı'' binlerce örneği var.
Madem protesto ediyorsun girip de ''İçen bebek katili'' vb.
Şimdi böyle iki tarafı da eleştirince siz mecburen kendi tarafınız açısından beni de yanlış bir insan olarak algılıyorsunuz fakat iki tarafın da yanlış anlamaması için olabileceğim bir taraf olmuyor çünkü insanlara göre nötr düşüncede olabilmek mümkün değil. Bir kesime anlatmaya çalışınca, ha tamam anlaşıldı demek ki sen de o taraftasın diye algılanıyor, diğer kesim yine aynısın algılıyor.
Evet indirim konularına falan gelip yazanlara yorum yapıyorum bazen ama sadece o tarafa karşı olduğum için değil. Bu kesimdekiler de zaten ayrı kafa, yazsan onun üzerinden yine troll yapacaklar.
Benim geçen anlatmaya çalıştığım da aynı şeylerdi fakat samimiyetine güvenmiyorum demiştin. Dediğim gibi dinlere karşı zaten değilim çünkü bana göre Avrupalı insanlar Müslümanlara göre çok daha ön yargılı ve ırkçı. Konu da direkt bu zaten. Hangi tarafı tutarsan karşı tarafın ırkçısı oluyorsun her zaman.

bnde böyle düşünüyorum ben asla taraf tutmuyorum ama ortada çiğnenen insan hakları ve masum bebekler var bunları görmezden gelenin insanlığı yani vicdanı nasıl rahat ediyor düşünsene karşı tarafta bebeklerin ve masumların ölümüne göz yuman kişiler var bu kafa yapısı olmamalı tamam FİLİSTİN Türklerin Ermeni soykırımını ilk kabul eden ülkelerden şahsen sevmem ama bir yerde masumlar katlediliyorsa ırk/din/erkek-kadın gözetmeksizin karşı çıkılması lazım ve şunuda biliyoruz aynısı ileride başımıza gelecek nedenini yazmaya başlasam hem çok uzun olur hemde çoğumuz biliyoruz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emredersiniz komutanım. İyi akşamlar
seni etiketleyen ve -Yorumum seni alakadar etmez dostum. Fazla kasma. Uza istersen.-- diyen o vicdanı olmayan vatandaşı kınıyorum üstte belirttiğim gibi taraf tutmuyorum ama israil gibi katil bir ülkenin olduğunu biliyoruz

TheKing02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdullah Esat Yetim
Sonra bunlar çıkıp medeniyet diyor.Hala anlamadılar hastane bombalamasının ertesi günü biden gidip netanyahuya geçmiş olsun demedi mi.Buradan Batının medeniyet anlayışı belli olmuyor mu?

Son düzenleme:

TheKing02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdullah Esat Yetim
bnde böyle düşünüyorum ben asla taraf tutmuyorum ama ortada çiğnenen insan hakları ve masum bebekler var bunları görmezden gelenin insanlığı yani vicdanı nasıl rahat ediyor düşünsene karşı tarafta bebeklerin ve masumların ölümüne göz yuman kişiler var bu kafa yapısı olmamalı tamam FİLİSTİN Türklerin Ermeni soykırımını ilk kabul eden ülkelerden şahsen sevmem ama bir yerde masumlar katlediliyorsa ırk/din/erkek-kadın gözetmeksizin karşı çıkılması lazım ve şunuda biliyoruz aynısı ileride başımıza gelecek nedenini yazmaya başlasam hem çok uzun olur hemde çoğumuz biliyoruz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

seni etiketleyen ve -Yorumum seni alakadar etmez dostum. Fazla kasma. Uza istersen.-- diyen o vicdanı olmayan vatandaşı kınıyorum üstte belirttiğim gibi taraf tutmuyorum ama israil gibi katil bir ülkenin olduğunu biliyoruz
yani Adam sanıyorki ben müslüman düşmanı olursam onlar beni çok sever.Bir gün gelip sadece müslümanları öldürür olum valla komik.Adam hastane bombalıyor müslüman ölüyorsa tamam.Bu ne insanlık mı.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,608
İsim
uwu
Sırf arapları bombaladıkları için İsrail askerlerini destekleyen insanları anlamıyorum. Arap ırkını sevmiyor olabilirsin fakat İsrail'in yaptığı bir insanlık suçu. İki tarafa da destek verilmemeli bence
yani Adam sanıyorki ben müslüman düşmanı olursam onlar beni çok sever.Bir gün gelip sadece müslümanları öldürür olum valla komik.Adam hastane bombalıyor müslüman ölüyorsa tamam.Bu ne insanlık mı.
vicdanı olan 2 kişi daha olmayanları kınıyotum

Alfha13

80+ Silver
Hastane bombalayan, çocuk-kadın demeden katleden, etnik temizlik yapan bir devleti desteklemek ve destekleyenlere karşı saygının artması.

Sorsan hepsi Türkiye niye modern değil, niye Avrupa gibi değiliz der. Nefret ettiğiniz zihniyetle aynısınız.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,608
İsim
uwu

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şeriatçı birini kışkırtmış deyince kızgın atıp konuda yaşasın şeriat diyene beğeni yağdırınca insanların ne tür bir zeka sorunu olduğunu anlıyorsunuz.

Recep Baltaş'ı konudaki şeriatçı, mezopotamyalıları kudurtup, rahatsız ettiği için teşekkür ederim. *Katliamı desteklediği için teşekkür etmiyorum. *

Top Bottom