Sabah 5 te uyanmayan üye falakaya yatırılıyor ne gülerim varyaŞeriatçı tayfayi destekliyorumlaikcileri kudurtmaya devam
![]()
Hahaha bende gülerim hâla seriat ve laiklik kavgası yapanlar var 2023 yılına girdik zerre gelişme yok iki kesimde deRecep baltaştaştaş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabah 5 te uyanmayan üye falakaya yatırılıyor ne gülerim varya
Yok bunlar anlamaz şeriatı kendi kurallarımız diye gezinirler sonrada osmanlının yıkılışına üzülürlerIslamafobik rezil insan
Şeriata laf eden bebelere söylüyorum, kendinizi müslüman diye niteleyip şeriata laf ediyorsanız şeriatın ne olduğunu bi öğrenin derim. Gayrimüslimlere bir sey demem, kendini Müslümanım diyip şeriata laf eden kuş beyinli insanlar; şeriat Allah'ın kelamı demektir Allah'ın kuralları demektir.
Sendede yok anlıyoruz teşekkürler konu kapanmıştırHahaha bende gülerim hâla seriat ve laiklik kavgası yapanlar var 2023 yılına girdik zerre gelişme yok iki kesimde de
Ben sizin gibilerle dalga geçiyorum evlatYok bunlar anlamaz şeriatı kendi kurallarımız diye gezinirler sonrada osmanlının yıkılışına üzülürler
Sendede yok anlıyoruz teşekkürler konu kapanmıştır
En zengin sensin tamam yaşında belli ediyorsun zaten büyük ihtimalle sevilmeyen birisisin ben en büyük laikçi demiyorum başka bir mesele evin olabilir paranda olabilir bundan banene illa ekstrelerimi atayım ne istiyorsunBen sizin gibilerle dalga geçiyorum evlatbenim param var evim var neyin kafasindasin hahaha en büyük laikci sensin kardeşim bak uzaya çıktın laiklik heykeliyle
konu kapandı
![]()
Şeriat konusunda ağladığına göre yaran varEn zengin sensin tamam yaşında belli ediyorsun zaten büyük ihtimalle sevilmeyen birisisin ben en büyük laikçi demiyorum başka bir mesele evin olabilir paranda olabilir bundan banene illa ekstrelerimi atayım ne istiyorsun
UAKQKJSQIQJANAJQJQJA NERDEN BİLDİNŞeriat konusunda ağladığına göre yaran varen büyük laikci sensin evladım hadi işine bak konu kapandı
![]()
hi**er falan anlarsın ya kanka sabun ahahahahahahŞeriatçı tayfayi destekliyorumlaikcileri kudurtmaya devam
![]()
haahha yanmıssınız. he bide o kadar cahilsin ki kendine müslümanım diyip şeriata la edıyorsun cahiilik bir insan olsaydı sen olurdun.Şeriatçı birini kışkırtmış deyince kızgın atıp konuda yaşasın şeriat diyene beğeni yağdırınca insanların ne tür bir zeka sorunu olduğunu anlıyorsunuz.
Recep Baltaş'ı konudaki şeriatçı, mezopotamyalıları kudurtup, rahatsız ettiği için teşekkür ederim. *Katliamı desteklediği için teşekkür etmiyorum. *
Dur yakalandıkhi**er falan anlarsın ya kanka sabun ahahahahahah