Neler Yeni

Recep Baltaş, İsrail'e desteklediğini belirten bir tweet paylaştı.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Uygunsuz davranış
haahha yanmıssınız. he bide o kadar cahilsin ki kendine müslümanım diyip şeriata la edıyorsun cahiilik bir insan olsaydı sen olurdun.
müslümanım ama no şeriat o ne öyle yiaaa nasıl yapacaz onu ablam be
Ezik sen bir eziksin. Sen önce bi çağdaşlaş sonra gel.

Bir de bu ezik çıktı başıma. 2 dir denk geliyor forumun en yobazı. Çok şeriat istiyorsan buyur git afganistana. Arabistan bile şeriattan çıkmaya çalışıyor sivrilmiş zeka.

KAANT10X

80+ Bronze
TürkNet sponsorluğu kesmiş Müslümanlar elma vermiyor diye ağlıyordu şimdi sponsorluk vermiyor diye ağlar belki...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacılar burada gördüğüm için yazıyorum boş boş şeriat muhabbeti yapmayın gerçek şeriat 4 halifeden sonra bitmiştir dünyada şuan şeriat ile yönetilen devletler de şeriat sadece laftadır. Ama şuan bunun tek istisnası İsraildir. İsrail dünyada şeriat ile yönetilen tek devlettir. Sosyal mecralarda ki din düşmanı ve cahil abilerinizden duyduklarınız gerçeği yansıtmayan propaganda paylaşımlarıdır.
Her Müslüman İslam şeriatı ile yönetilmek ister istemezse Müslüman değildir(bu arada kişilerin açık açık dinsiz olduğunu soylemek haddim değil ama Yüce kitabımıza karşı geliyorsa diyecek bir şey yok)

Özetle sizler öldükten sonra nereye gideceğinizi bilmediğiniz halde cahilce ithamlarınızla öne çıkan Tr ateistlerisiniz. İnandığınız Ateizm olgusunu bile İslam düşmanlığı üzerine koyan zavallılarsınız.

Son düzenleme:

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Sponsorları kaybedip şöyle bir hale döneceğini bilmeyen var mı
img-20231024-wa0003-jpg.603605

şeriatcı birini gayet güzel bir şekilde kışkırtmış saygım baya arttı

Goat fena saygım arttı. Bu şeriatçıları böyle kudurtacaksın.

Adam şeriatci tayfadan nefret ediyor.
Gayet normal değil mi?
Filistini savunanların çoğu şeriatçı tayfa.

Respect.
Siyasal İslamcılar verdiği tepki için saygı duyarım yoksa savaşta taraf desteklediğim den değil

Agnostik bir birey olarak kendisinin düşüncelerine hak veriyorum ancak İsrail haklı durumdan haksız duruma düştü. Şeriatçıları, arapları, islamcıları harbiden sevmem hatta nefret ederim ancak savaş esnasında cami, hastane gibi yerleri bombalamak insanlığa sığmaz. Bu yüzden tamamen tarafsızım.

Takdir ettim kendisini. Söylediklerinde yanlışlık yoktur.

(Müslümanım)

Şeriatçı birini kışkırtmış deyince kızgın atıp konuda yaşasın şeriat diyene beğeni yağdırınca insanların ne tür bir zeka sorunu olduğunu anlıyorsunuz.

Recep Baltaş'ı konudaki şeriatçı, mezopotamyalıları kudurtup, rahatsız ettiği için teşekkür ederim. *Katliamı desteklediği için teşekkür etmiyorum. *
Bu adamın şeriata değil direkt islama karşı kini var. Müslüman kullanıcıları alenen aşağılıyor. Ve bunu senelerdir yapıyor. İsrail haklı falan değil bu arada. Siz klasik Türk solu olduğunuz için sorgulamadan onları haklı buluyorsunuz.

TürkNet sponsorluğu kesmiş Müslümanlar elma vermiyor diye ağlıyordu şimdi sponsorluk vermiyor diye ağlar belki...

Hacılar burada gördüğüm için yazıyorum boş boş şeriat muhabbeti yapmayın gerçek şeriat 4 halifeden sonra bitmiştir dünyada şuan şeriat ile yönetilen devletler de şeriat sadece laftadır. Ama şuan bunun tek istisnası İsraildir. İsrail dünyada şeriat ile yönetilen tek devlettir. Sosyal mecralarda ki din düşmanı ve cahil abilerinizden duyduklarınız gerçeği yansıtmayan propaganda paylaşımlarıdır.
Her Müslüman İslam şeriatı ile yönetilmek ister istemezse Müslüman değildir(bu arada kişilerin açık açık dinsiz olduğunu soylemek haddim değil ama Yüce kitabımıza karşı geliyorsa diyecek bir şey yok)

Özetle sizler öldükten sonra nereye gideceğinizi bilmediğiniz halde cahilce ithamlarınızla öne çıkan Tr ateistlerisiniz. İnandığınız Ateizm olgusunu bile İslam düşmanlığı üzerine koyan zavallılarsınız.
Türknet'i takdir ettim.

Hâlâ saygım arttı diyebiliyorsunuz ,yazık.
Türk solu işte kanka.

Son düzenleme:

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Sponsorları kaybedip şöyle bir hale döneceğini bilmeyen var mı
img-20231024-wa0003-jpg.603605

Bu adamın şeriata değil direkt islama karşı kini var. Müslüman kullanıcıları alenen aşağılıyor. Ve bunu senelerdir yapıyor. İsrail haklı falan değil bu arada. Siz klasik Türk solu olduğunuz için sorgulamadan onları haklı buluyorsunuz.

Türknet'i takdir ettim.

Türk solu işte kanka.
Daha fazla saygım arttı.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
herkese meraba ben receb paltaş

Allah cuma günleri namaza gidip yasin hatmeden babana sabır versin kardeş.
Beynim islam ve arap adetleri ile yıkanmadığı için özür dilerim. Bireysel düşüncemi kullanıp herşeyi sorgulayabiliyorum öğrenebiliyorum bilgi edinebiliyorum. İyi forumlar :)

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Beynim islam ve arap adetleri ile yıkanmadığı için özür dilerim. Bireysel düşüncemi kullanıp herşeyi sorgulayabiliyorum öğrenebiliyorum bilgi edinebiliyorum. İyi forumlar :)
Sorun burada müslüman olmaman değil. Onlar sırf müslüman diye karşı tarafı tutman.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Sorun burada müslüman olmaman değil. Onlar sırf müslüman diye karşı tarafı tutman.
İki tarafıda desteklemiyorum, masum insanların öldürülmesini savunmuyorum fakat filistin ve hamasta masum değildir , masum olan sadece 2 taraftaki halk.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
İki tarafıda desteklemiyorum, masum insanların öldürülmesini savunmuyorum fakat filistin ve hamasta masum değildir , masum olan sadece 2 taraftaki halk.
Adamın israile desteğini niye haklı buldun o zaman

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Adamın israile desteğini niye haklı buldun o zaman
Şeriatçı birisini bu şekilde kudurtmasını haklı buldum :D Ve bu arada filistinin geçmiş dönemlerde osmanlı ve türklere ne gibi ihanetler yaptığını araştırmanızı öneririm. Özellikle yakın zamanda olan çinin doğu türkistanı işgal etmesini desteklemesi gibi.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Şeriatçı tayfadan bende nefret ediyorum ve savaşta taraf tutmuyorum din kardeşlerimiz diyenlerin kıt kafalı olduğunu düşünüyorum çok istiyorsanız GERÇEK kardeşlerimiz Uygur Türklerine yardım edelim saygım arttı helal olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,072
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom