Neler Yeni

Recep Baltaş, İsrail'e desteklediğini belirten bir tweet paylaştı.

TheKing02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdullah Esat Yetim
Bir gün Recep adında Medeni bir insan varmış,bu arkadaş çok medeni,fikir özgürlüğüne saygılıymış.Ama bir gün ne olduysa bu medeni arkadaş sadece dininden dolayı insanları yok olmasından zevk aldığını açıklamış.Buna itiraz edenlere ise çeşitli hakaretler edip, haklı çıkarmış.FIKRA BU KADAR

TheKing02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdullah Esat Yetim
Şeriatçı birini kışkırtmış deyince kızgın atıp konuda yaşasın şeriat diyene beğeni yağdırınca insanların ne tür bir zeka sorunu olduğunu anlıyorsunuz.

Recep Baltaş'ı konudaki şeriatçı, mezopotamyalıları kudurtup, rahatsız ettiği için teşekkür ederim. *Katliamı desteklediği için teşekkür etmiyorum. *
Bak hala şeriatçı diyor,la adam müslüman olan herkesin,40 milyonun yok olmasını istiyor.Sen hala yok yobaz geri kafalı falan filan.Yok kudurtmuş nerede sizin medeniliĝiniz fikir özgürlüğünüz

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bak hala şeriatçı diyor,la adam müslüman olan herkesin,40 milyonun yok olmasını istiyor.Sen hala yok yobaz geri kafalı falan filan.Yok kudurtmuş nerede sizin medeniliĝiniz fikir özgürlüğünüz
Ben de müslümanım ölmemi istemiyor. Sorun görmedim. Türklerin ölmesini istemeyen Recep Baltaşa teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fikir özgürlüğünüz
Fikir özgürü olmasaydım bu mrsajı yazamazdım. Daha ne dediğini bilmiyor. Ağlayacam.

TheKing02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdullah Esat Yetim
Ben de müslümanım ölmemi istemiyor. Sorun görmedim. Türklerin ölmesini istemeyen Recep Baltaşa teşekkür ederim.

Fikir özgürü olmasaydım bu mrsajı yazamazdım. Daha ne dediğini bilmiyor. Ağlayacam.
Tamam o zaman Recep beyi bu faşist davranışından ve bebek katlinden zevk almasından dolayı tebrik ediyorum,iyi akşamlar

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tamam o zaman Recep beyi bu faşist davranışından ve bebek katlinden zevk almasından dolayı tebrik ediyorum,iyi akşamlar
Faşist mi? Avrupalı kafasında bakıyor. Türkiyenin ve vatandaşın o girmek için cirit attığı AB zihniyetine bir bak istersen. Adamlara göre orta doğuda yapılan bir savaş katliam ve soykırım değildir. 🙂

TheKing02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdullah Esat Yetim
hani kuduruyor mezopotamyalılar diyorsun ya,bunada fikir özgürlüğü diyorsun ya,bu fikir özgürlüğü değil,Zorbalık

Faşist mi? Avrupalı kafasında bakıyor. Türkiyenin ve vatandaşın o girmek için cirit attığı AB zihniyetine bir bak istersen. Adamlara göre orta doğuda yapılan bir savaş katliam ve soykırım değildir. 🙂
Lan işte bu sıkıntı Avrupalı kafasına göre,sen aynı duruma düştüğünde yine katliam sayılmayacak

Yani Avrupalıların ambulans bombalamasını savaş suçu olarak görmemesi,Ortadoğudaki insanları insan olarak görmemrsinden.Netanyahu savaş başında be dedi insansı hayvanlar.heh işte bu kavramda bizde varız.hiçbir zaman o hayal ettiğiniz avrupalı ülke konumunda olamıyacağız.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
hiçbir zaman o hayal ettiğiniz avrupalı ülke konumunda olamıyacağız
Ben hayal etmiyorum zaten. Hatta ben direkt Avrupa'nın peşinde olunmasını saçma buluyorum. Teknoloji ve gelişme olarak değil AB peşinde olmak, adamlara yaranmak için yalakalık filan.

TheKing02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdullah Esat Yetim
Ha o zaman nereden geliyor bizim bu avrupa sevdamız,bakın demiyorum batıdan faydalanmıyalım.Ama Allah aşkına kulları,köpekleri olmayalım
(Bunu sizin için söylemiyorum)

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Mükemmel,çok beğendim fikrinizi,çok haklısınız her saniye avrupayı yaliyalım belki bir gün bizi kendilerinin yancısı olarak görürler
Olm adamların peşinde olmayak diyorum sen hala tersini söyleyip muhabneti devam ettiriyon. Hasbinallah ya.

Bir noktada aynı fikirdeyiz o da avrupanın yalakası olmamak konusunda.

TheKing02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abdullah Esat Yetim
o hayal ettiğiniz avrupalı ülke konumunda olamıyacağız.
Burada demek istediğim,onların hiçbir zaman bizi böyle görmiyeceği.

Bir noktada aynı fikirdeyiz o da avrupanın yalakası olmamak konusunda.
Recep bey yalaka olmayı geçip israille birlikte müslümanları öldürme hayali kuruyor.Benim sabahtan beri anlatmak istediğim de bu.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Islamafobik rezil insan :)

Şeriata laf eden bebelere söylüyorum, kendinizi müslüman diye niteleyip şeriata laf ediyorsanız şeriatın ne olduğunu bi öğrenin derim. Gayrimüslimlere bir sey demem, kendini Müslümanım diyip şeriata laf eden kuş beyinli insanlar; şeriat Allah'ın kelamı demektir Allah'ın kuralları demektir.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
mesele şeriat meselesi değil insanlık terör devleti israili destekleyen insan değildir yeri geldiğinde ukraynayı savunurlar ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,104
Üyeler
167,058
Son üye
öylesine biriiiii
Top Bottom