Her hakarete TCK 125 uygulansaydı İsrail'e Yahudilere sövenlere de uygulanması gerekirdi.İslam şeriatını cinsel organına sürmeyi belirtmiş. Açık açık milyonlarca insanın rehberine hakaret ediyor. Tck125 ten bir işlem uygulamaları lazım
Her hakarete TCK 125 uygulansaydı İsrail'e Yahudilere sövenlere de uygulanması gerekirdi.
Video halini profilime atar mısın
Niye Yahudiler sizin dininiz mi ya da maddede belirtilen bir degeriniz mi oluyorHer hakarete TCK 125 uygulansaydı İsrail'e Yahudilere sövenlere de uygulanması gerekirdi.
Ama şunu da ekleyeyim küfür ediyorsa veya bu tarz bir imada bulunuyorsa bu da suçtur.Niye Yahudiler sizin dininiz mi ya da maddede belirtilen bir degeriniz mi oluyor
Senin benim değerim değil diye o değerin ilgililerini görmezden mi geleceksin ? Senin inancın dışındaki inançlara karşı işlenen suçlar cezasız mı kalmalı ?Niye Yahudiler sizin dininiz mi ya da maddede belirtilen bir degeriniz mi oluyor
Altına ekleme yaptım ya hacıSenin benim değerim değil diye o değerin ilgililerini görmezden mi geleceksin ? Senin inancın dışındaki inançlara karşı işlenen suçlar cezasız mı kalmalı ?