Neler Yeni

Recep Baltaş, İsrail'e desteklediğini belirten bir tweet paylaştı.

TİTAN.

80+ Platinum
Sponsorları kaybedip şöyle bir hale döneceğini bilmeyen var mı
img-20231024-wa0003-jpg.603605

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adamın şeriata değil direkt islama karşı kini var. Müslüman kullanıcıları alenen aşağılıyor. Ve bunu senelerdir yapıyor. İsrail haklı falan değil bu arada. Siz klasik Türk solu olduğunuz için sorgulamadan onları haklı buluyorsunuz.

Türknet'i takdir ettim.

Türk solu işte kanka.
Herkese tek yazıda cevap vermen doğru olmamış benim yazdığıma bir bak öyle konuş

KAANT10X

80+ Bronze
Şeriatçı tayfadan bende nefret ediyorum ve savaşta taraf tutmuyorum din kardeşlerimiz diyenlerin kıt kafalı olduğunu düşünüyorum çok istiyorsanız GERÇEK kardeşlerimiz Uygur Türklerine yardım edelim saygım arttı helal olsun
Adamlar gerçek kardeşlerini biz Filistin'e destek verince hatırlıyorlar.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Adamlar gerçek kardeşlerini biz Filistin'e destek verince hatırlıyorlar.
Ben hiçbir zaman gerçek kardeşlerimiz olan Uygur Türklerini unutmadım yıllarca Uygur Türklerine işkence edildi ama hiç yardım etmedi canım ülkem ama bizle din dışında hiçbir bağı olmayan Filistin için protesto yapıyoruz çok mantıklı

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Herkese tek yazıda cevap vermen doğru olmamış benim yazdığıma bir bak öyle konuş
Adam siyasl islamcıları değil direkt müslümanları hedef alıyor siyasal islamcılar ne alaka

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
olumc re
@Matt Murdock, geçen dediğim şeyi anladın umarım. Şu konuya gelen yorumlar ve Recep'in kendisi reaksiyonerliğin kanlı canlı örneği mesela. "Müslümanların karşısında olan herkes dostumdur braa. 🤙🏻" Değişik tipler.
Yanlış bilmiyorsam Amerika halkı, Avrupa halkı, diğer ülkeler falan Filistin'i destekliyor. Recep Baltaş'ın böyle davranması biraz saçma oluyor.

KAANT10X

80+ Bronze
Beynim islam ve arap adetleri ile yıkanmadığı için özür dilerim. Bireysel düşüncemi kullanıp herşeyi sorgulayabiliyorum öğrenebiliyorum bilgi edinebiliyorum. İyi forumlar :)
Aynen kardeşim bende Müslüman değilim. Bireysel falan filan yani sekülerim. Jahrein izlerim Araplar kötüdür ben iyiyim. Tek görevim sekuler bir birey olarak bira içip kk ya oy atmaktır bu arada babam hafız...

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Kadir Çelik
Sponsorları kaybedip şöyle bir hale döneceğini bilmeyen var mı
img-20231024-wa0003-jpg.603605

Bu adamın şeriata değil direkt islama karşı kini var. Müslüman kullanıcıları alenen aşağılıyor. Ve bunu senelerdir yapıyor. İsrail haklı falan değil bu arada. Siz klasik Türk solu olduğunuz için sorgulamadan onları haklı buluyorsunuz.

Türknet'i takdir ettim.

Türk solu işte kanka.
bunun sol - sağ ile ne alakası var bir kişi daha yazmış merak ettim.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Aynen kardeşim bende Müslüman değilim. Bireysel falan filan yani sekülerim. Jahrein izlerim Araplar kötüdür ben iyiyim. Tek görevim sekuler bir birey olarak bira içip kk ya oy atmaktır bu arada babam hafız...
Bira içme kısmı hariç doğru bilmişsin , vodka seviyorum.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Bu arada babam günlük 50 TL harçlık verir o parayla karnımı doyurmaya çalışırım ama hava atayım diye votka içtiğimi söylerim falan filan
Çok doğru bilmişsin hatta 10 tl alıyorum :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,969
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom