Red Dead Redemption 2 1150₺

Eld037

80+
Reaksiyon skoru
231
Red Dead Redemption 2'ye 850₺ zam geldi. Bununla birlikte diğer Rockstar oyunları da zamlı fiyattan satılmaya başladı. 97₺'ye kadar düşen RDR2'yi almayan bin pişman.
Hala almak isteyenler için Epic Games Store'da 299₺'den satılıyor.

1.PNG
22.PNG

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
batıyoruz ***

İyi ki almışım 😋

Red Dead Redemption 2'ye 850₺ zam geldi. Bununla birlikte diğer Rockstar oyunları da zamlı fiyattan satılmaya başladı. 97₺'ye kadar düşen RDR2'yi almayan bin pişman.
Hala almak isteyenler için Epic Games Store'da 299₺'den satılıyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
97 TL ye almıştım oynayacak vaktim yok diye iade ettiydim :D at la git git bitmiyordu bu yüzden sevmedim oyunu hiç yalnız bu fiyatı hiç ama hiç hak etmiyor giderim Elden Ring alırım bunu alacağıma çok yanlış klasmana giriş yaptı bu klasmanda çok daha güçlü rakipler var.

97 TL ye almıştım oynayacak vaktim yok diye iade ettiydim :D at la git git bitmiyordu bu yüzden sevmedim oyunu hiç yalnız bu fiyatı hiç ama hiç hak etmiyor giderim Elden Ring alırım bunu alacağıma çok yanlış klasmana giriş yaptı bu klasmanda çok daha güçlü rakipler var.
gideceğin yeri işaretleyin yanlış hatırlamıyorsam shift yada space tusuna basılı tutunca otomatik gidiyor du.rdr2 oynanmayacak bir oyun değil

Dalga geçiyorsundur umarım. RDR 2 Elden Ring karşılaştırmasında bence RDR 2 kazanır yinede mantıksız bir karşılaşma değil ama yanlış klasmana giriş yaptı falan demek çok saçma bence. Hangi oyunların o fiyatta RDR 2'ye kafa tutacağını düşünüyorsun ?

Son düzenleme:
Dalga geçiyorsundur umarım. RDR 2 Elden Ring karşılaştırmasında bence RDR 2 kazanır yinede mantıksız bir karşılaşma değil ama yanlış klasmana giriş yaptı falan demek çok saçma bence. Hangi oyunların o fiyatta RDR 2'ye kafa tutacağını düşünüyorsun ?
Ben daha çok fantastik yapımları seviyorum RDR2 benim listeye biraz zor girer

Sence işte.

O sırada 150 liraya alan ben.
images (11).jpeg

(Bu pp'yi ilk defa deniyorum biraz boş hissettirdi ama buna değer)

RDR2 oyun olarak bakınca muazzam ama kişisel yorumum daha cyberpunk, teknolojik şeyler sevdiğim için rdr oynamak beni baymıştı ve iade etmiştim, keşke etmeseydim değerli dururdu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Geri