Öyle düşünme kart düşüyor satıyorsun falan ama tabii aynı fiyat olursaHiçbir farkı yok. Al gitsin. Sırf platform farkına 50 TL fazla vermek saçmalıktan öte bir şey değil.
Öyle düşünme kart düşüyor satıyorsun falan ama tabii aynı fiyat olursaHiçbir farkı yok. Al gitsin. Sırf platform farkına 50 TL fazla vermek saçmalıktan öte bir şey değil.
Ben oyunuma bakarım. Zamanında Epic'ten RDR 2 'yi 90 TL'ye aldım. 60 TL'ye de gidip AC Odyssey Gold aldım. Epic'i seviyorum.Öyle düşünme kart düşüyor satıyorsun falan ama tabii aynı fiyat olursa
tek platform, atolye içerikleri de cabası. Kullanım kolaylığı ve görsel çeşitlilik de yanında geliyor. İndirim ile aynı fiyatlara düşeceğine inanıyorum, steam platformu için.Hiçbir farkı yok. Al gitsin. Sırf platform farkına 50 TL fazla vermek saçmalıktan öte bir şey değil.
Steam'de RDR 2 asla 150'nin altına düşmez.tek platform, atolye içerikleri de cabası. Kullanım kolaylığı ve görsel çeşitlilik de yanında geliyor. İndirim ile aynı fiyatlara düşeceğine inanıyorum, steam platformu için.
Düşer elbet hocam, neden düşmesinSteam'de RDR 2 asla 150'nin altına düşmez.
Düşer elbet hocam, neden düşmesin
Beklemeye devam o zaman... Ben atölye içerikleri, görsel çeşitlilikleri, etkileşim seçenekleri vs. için steam platformunu tercih edenlerdenim. O yüzden fiyatı düşene kadar almayıp eldekiiler ile devam etmeyi yeğlerim. Ne edelim, bekleriz
Merak ediyorum steam indirim haftası başlamadı sanırım hiç indirim yokhttps://www.enucuzoyun.com/horizon-zero-dawn-complete-edition şuan en düşük fiyatı burdan takip edebilirsin
henüz indirim başlamadı ama yakında başlar.Merak ediyorum steam indirim haftası başlamadı sanırım hiç indirim yok
Epic zart epic zurt Steame bekliyoz. Bu güne kadar epicten hangi oyunu aldıysam hepsinde hata verdi. GTA 5 i 1 hafta da anca sorunu çözdüm sonra oyundan soğudum AC oddysey de oynadım 1 saat sonra oyundan attı save silindi falan filan
valla internete gta 5 epic yazarsan yaklaşık yerli yabancı forumlarda 128 milyar tane konu olduğunu görürsün . 1-2 oyunda da öyle şimdi hatırlayamadım. Birde Epic games arka planda çalışırken sanki yan bahçede hafriyat varmış gibi hissediyorum. Sevemedim epic i yaKanka ben 2 platformda da hiç bir sorun yaşamadım ikiside sağlıklı bana kalırsa