Hocam hangi sürüöünü önerirsiniz rdr2 nin normal sürümümü ultimate mi epicten alıcam hikayesini oynamak istiyorumoynamayan varsa alsın arkadaşlar.
Hocam hangi sürümünü önerirsiniz rdr2 nin normal sürümümü ultimate mi epicten alıcam hikayesini oynamak istiyorumRDR2'nin içinde online mevcut.
Online kısmı ile ilgili bi' bilgim yok. @Harley Quinn❖Hocam hangi sürümünü önerirsiniz rdr2 nin normal sürümümü ultimate mi epicten alıcam hikayesini oynamak istiyorum
Ultimate'in hikayeye bir artısı yok. Online kısımda avantaj sağlıyor. Hikâyesini oynadıktan sonra muhtemelen Online kısmını da oynamak isteyeceksindir, o yüzden almışken hem de ucuz iken Ultimate al.Hocam hangi sürümünü önerirsiniz rdr2 nin normal sürümümü ultimate mi epicten alıcam hikayesini oynamak istiyorum
3 den başla efsane bir oyun en iyi oyun 3hocam farcry serisini hiç oynamadım acaba direkt 5 ile başlasam sıkıntı olur mu
Bende sadece 4'ü oynadım pek takmıyorum kafaya tek tek oynamak istemiyorum tadını çıkartayım diye aldım zaten 50₺ ye adam akıllı oyun bulamadımhocam farcry serisini hiç oynamadım acaba direkt 5 ile başlasam sıkıntı olur mu
Ultimeate alıyorum o zamanUltimate'in hikayeye bir artısı yok. Online kısımda avantaj sağlıyor. Hikâyesini oynadıktan sonra muhtemelen Online kısmını da oynamak isteyeceksindir, o yüzden almışken hem de ucuz iken Ultimate al.
Siz nasıl TL ye çevirebiliyorsunuz bende dolar olarak gözüküyorAna oyun ve online modu toplam 200TL'ye denk geliyor bence fırsat varken kaçırmayın.
Alıntıyı görüntüle