Mb = Megabit, MB= Megabyte olduğu için kafalar karışıyor bazen. 8 Megabit tam olarak 1 Megabyte'a denk geliyor. Yani Mb ve MB birbirinden farklı kavramlar.daha yeni anladım biraz karışıkmış
Değil.steamde 12 saat sürer diyor bu doğrumudur?
steamde 12 saat sürer diyor bu doğrumudur?
Buga girmiştir normalde hep doğruyu gösterirsteamde 12 saat sürer diyor bu doğrumudur?
Anlık olarak oyun dosyalarını diske yazdığı için sürenin absürt bir şekilde artması normaldir, takılmayınız.steamde 12 saat sürer diyor bu doğrumudur?
Ben 1mb ypload ile 17 saat civarında indirmiştimama benim download hızı 65 değil 8 mb
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle
O yüzden gece açık bırakırım pc yi o sabaha kadar inerBen 1mb ypload ile 17 saat civarında indirmiştim
İnmese bile %70 i bitiyorBen 1mb ypload ile 17 saat civarında indirmiştim
O yüzden gece açık bırakırım pc yi o sabaha kadar iner
8 megabit internetle saniyede 7-12 megabyte nasıl çekiyorsun ki. max çekeceği 1 megabyte olması lazım o zaman.ama benim download hızı 65 değil 8 mb
böyle
gece açık bıraktım 30 gb inmişti 8 saat civarıBen 1mb ypload ile 17 saat civarında indirmiştim
O yüzden gece açık bırakırım pc yi o sabaha kadar iner
İnmese bile %70 i bitiyor
wifi ile değil ethernet kablosu ile bağladım bilgisayarı8 megabit internetle saniyede 7-12 megabyte nasıl çekiyorsun ki. max çekeceği 1 megabyte olması lazım o zaman.
wifi ile kablolu hızında farklılık mı var yani anlamadım.gece açık bıraktım 30 gb inmişti 8 saat civarı
wifi ile değil ethernet kablosu ile bağladım bilgisayarı
Bit - Byte farkının azizliğine uğradık sabah sabah. Normal değerler.ama benim download hızı 65 değil 8 mb
böyle
Megabit olarak gösteriyor indirme. Mb/sn= Megabit/saniye MB/sn= Megabyte/saniye8 megabit internetle saniyede 7-12 megabyte nasıl çekiyorsun ki. max çekeceği 1 megabyte olması lazım o zaman.
evet wifi ile 800 kb 900 kb alıyordum etherneti takınca yükseldiwifi ile kablolu hızında farklılık mı var yani anlamadım.
ya neredeyse 0 bilgim var o yüzden sordumda teşekkürlerBit - Byte farkının azizliğine uğradık sabah sabah. Normal değerler.
Megabit olarak gösteriyor indirme. Mb/sn= Megabit/saniye MB/sn= Megabyte/saniye
10 megabit internetle sen saniyede 10 megabyte mı çekiyorsun ?Bit - Byte farkının azizliğine uğradık sabah sabah. Normal değerler.
Megabit olarak gösteriyor indirme. Mb/sn= Megabit/saniye MB/sn= Megabyte/saniye