Red Dead Redemption 2 vs Bannerlord+Car For Sale+Streamer Life 2

14 Yaş İçin Red Dead Redemption 2 vs Bannerlord+Car For Sale+Streamer Life 2

• Oy kullanan toplam üye
    15
  • Anket kapatıldı .

Lynex345

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, 600 TL bütçem var ve bu iki seçenekten birini almayı düşünüyorum hangisi tercih edersiniz? 14 yaş için önerirsiniz sevinirim.

Merhaba, 600 TL bütçem var ve bu iki seçenekten birini almayı düşünüyorum hangisi tercih edersiniz? 14 yaş için önerirsiniz sevinirim.
Rdr daha önce oynamadıysan güzel ama ben mesela rdryi 10 saat oynayamadım sıkıldım şahsen ama bannerlordu 3 kere başlayıp bitirdim bide mod kurarsan tadından yenmez

Rdr daha önce oynamadıysan güzel ama ben mesela rdryi 10 saat oynayamadım sıkıldım şahsen ama bannerlordu 3 kere başlayıp bitirdim bide mod kurarsan tadından yenmez
Teşekkürler bende 3lü olan seçeneği düşünüyorum hem yaşımdan dolayı hem de car for Saleyi eskiden beri çok istiyordum ama pc elvermiyordu

Rdr2 tabii ki. Başlayıp sıkılanlar ilk saatlerde cikiyor hemen asıl oyun sonradan basliyor

Karlı yeri bitirdim ama crack oynuyodum zamanında 2 kere aynı yeri oynadım 3.yede orjinalden indirip girince sıktı belki ondandır
Hocam karlı yer gerçekten sıkıcı ama asil oyun chapter 3 den sonra basliyor öncesi yerleşme kurulma gibi

Tamamen neyi sevdiğinize göre ben burda rdr2 derim sevmezsiniz belki.
Aslında bende bir yandan rdr2yi merak ediyorum ama yaşıma uygun olmadığını söylüyor çoğu kişi o yüzden diğer 3lüye daha yakınım ama emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

House flipper yerine size streamer life 2 nasıl olur

rdr2'yi 400 saat oynadım şahsen diğer oyunları oynayacağına sağlam bi rdr2 oyna başyapıttır

Senin oyun zevkine bağlı benim tercihim rdr olurdu ama uzun süreli oynayacaksan bannerlodta olabilir, modlarla birlikte bannerlorda binlerce saat gömenler var.

RDR 2 mükemmel bir oyun lakin herkese hitap etmemekte. Oyun çok monoton olduğu için sıkılabilirsiniz.

Geri