Rdr daha önce oynamadıysan güzel ama ben mesela rdryi 10 saat oynayamadım sıkıldım şahsen ama bannerlordu 3 kere başlayıp bitirdim bide mod kurarsan tadından yenmezMerhaba, 600 TL bütçem var ve bu iki seçenekten birini almayı düşünüyorum hangisi tercih edersiniz? 14 yaş için önerirsiniz sevinirim.
Teşekkürler bende 3lü olan seçeneği düşünüyorum hem yaşımdan dolayı hem de car for Saleyi eskiden beri çok istiyordum ama pc elvermiyorduRdr daha önce oynamadıysan güzel ama ben mesela rdryi 10 saat oynayamadım sıkıldım şahsen ama bannerlordu 3 kere başlayıp bitirdim bide mod kurarsan tadından yenmez
Karlı yeri bitirdim ama crack oynuyodum zamanında 2 kere aynı yeri oynadım 3.yede orjinalden indirip girince sıktı belki ondandırRdr2 tabii ki. Başlayıp sıkılanlar ilk saatlerde cikiyor hemen asıl oyun sonradan basliyor
Tamamen neyi sevdiğinize göre ben burda rdr2 derim sevmezsiniz belki.Merhaba, 600 TL bütçem var ve bu iki seçenekten birini almayı düşünüyorum hangisi tercih edersiniz? 14 yaş için önerirsiniz sevinirim.
Hocam karlı yer gerçekten sıkıcı ama asil oyun chapter 3 den sonra basliyor öncesi yerleşme kurulma gibiKarlı yeri bitirdim ama crack oynuyodum zamanında 2 kere aynı yeri oynadım 3.yede orjinalden indirip girince sıktı belki ondandır
Bi ara oynarız bakalım acelesi tok şuanlık bannerlordla devamHocam karlı yer gerçekten sıkıcı ama asil oyun chapter 3 den sonra basliyor öncesi yerleşme kurulma gibi
Aslında bende bir yandan rdr2yi merak ediyorum ama yaşıma uygun olmadığını söylüyor çoğu kişi o yüzden diğer 3lüye daha yakınım ama emin değilimTamamen neyi sevdiğinize göre ben burda rdr2 derim sevmezsiniz belki.
RDR 2 mükemmel bir oyun lakin herkese hitap etmemekte. Oyun çok monoton olduğu için sıkılabilirsiniz.Merhaba, 600 TL bütçem var ve bu iki seçenekten birini almayı düşünüyorum hangisi tercih edersiniz? 14 yaş için önerirsiniz sevinirim.
Bence Bannerlord lu paketi al rdr2 oluyorsa crack oyna bişi olmazMerhaba, 600 TL bütçem var ve bu iki seçenekten birini almayı düşünüyorum hangisi tercih edersiniz? 14 yaş için önerirsiniz sevinirim.