Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 vs Cyberpunk 2077

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Buğra
şuan cyberpunk alabilirim epicte indirimde 400 tl ama rdr 2 nin indirime girmesini de bekleyebilirim sizce ne zaman indirime girer çok oynamak istiyorum rdr 2 i ve indirime girdimi kaç tl olur?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
efe araci
şuan cyberpunk alabilirim epicte indirimde 400 tl ama rdr 2 nin indirime girmesini de bekleyebilirim sizce ne zaman indirime girer çok oynamak istiyorum rdr 2 i
sen şu an cyberpunk 2077'yi al çünkü bu fiyata bulamazsın yüksek ihtimal rdr2 indirime girerse ona da bakarsın hiç bir fikrim yok indirime ne zaman gireceği hakkında :D

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen şu an cyberpunk 2077'yi al çünkü bu fiyata bulamazsın yüksek ihtimal rdr2 indirime girerse ona da bakarsın hiç bir fikrim yok indirime ne zaman gireceği hakkında :D
o zaman cyberpunk alıyorum birde başka oyun öneriniz varmı indirimde steamde veya epicte. birde bir sorum var konudan alakasız ama HITMAN World of Assassination steamde 25 tl şuan oyun içinde ne barındırıyor biliyorsanız benide bilgilendirirmisiniz ben baktım ama bulamadım oyun hakkında pek bişey.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,599
İsim
Hacı
At sürme simülatörü ile mukayese bile olmaz.
Tabi ki CYBERPUNK 2077.
Phantom library ile birlikte al.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
efe araci
o zaman cyberpunk alıyorum birde başka oyun öneriniz varmı indirimde steamde veya epicte. birde bir sorum var konudan alakasız ama HITMAN World of Assassination steamde 25 tl şuan oyun içinde ne barındırıyor biliyorsanız benide bilgilendirirmisiniz ben baktım ama bulamadım oyun hakkında pek bişey.
o oyun güzel diye hatılrlıyorum youtube de çok fazla kesitini görüyordum alabilirsiniz baya ucuzmuş indirimdeki oyunları tam bilmiyorum.

At sürme simülatörü ile mukayese bile olmaz.
Tabi ki CYBERPUNK 2077.
Phantom library ile birlikte al.
Bu mantığa göre bayağı bı büyük yapım at sürme simülatörü oluyor ( rdr2,witcher vs vs.)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,495
İsim
.
şuan cyberpunk alabilirim epicte indirimde 400 tl ama rdr 2 nin indirime girmesini de bekleyebilirim sizce ne zaman indirime girer çok oynamak istiyorum rdr 2 i ve indirime girdimi kaç tl olur?
Bug simulatörle rakip bile olamazlar RDR2

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevap veren herkese teşekkür ederim cyberpunk alıp rdr2 için para biriktireceğim sağolun.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Tayfun Balım
Rdr2 cidden kaliteli bir oyun ama ben arkadaşımın ısrarı üzerine alıp memnun kalmadım. Hikayeli oyunları ince işleyip bitiren biriyim, rdr2 ye tahammül edemedim.

Ucuzken cyberpunk 2077 daha iyi olacaktır.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,599
İsim
Hacı
Bu mantığa göre bayağı bı büyük yapım at sürme simülatörü oluyor ( rdr2,witcher vs vs.)
Bug simulatörle rakip bile olamazlar RDR2
Ömründe görüp görebileceğin en saçma oyun rdr. Witcher 3 e de tahammül edip bitiremedim zaten...
GTA 5 ide ittire ittire zorla, 3 yılda oda bitsin diye oynayıp zorla bitirdim.

Piyasadaki tüm kaliteli hikayeli oyunları oynadım ama sizin sevdalısı olduğunuz bu oyunları sevmiyorum tavsiye de etmiyorum.
1 oyunun 200 saatinin 190 saati at sürüyorsan o oyunda sıkıntı vardır oynayıp bayılan insandan da şüphe ederim (!) 😅

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,495
İsim
.
Ömründe görüp görebileceğin en saçma oyun rdr. Witcher 3 e de tahammül edip bitiremedim zaten...
GTA 5 ide ittire ittire zorla, 3 yılda oda bitsin diye oynayıp zorla bitirdim.

Piyasadaki tüm kaliteli hikayeli oyunları oynadım ama sizin müptezeli olduğunuz bu oyunları sevmiyorum tavsiye de etmiyorum.
1 oyunun 200 saatinin 190 saati at sürüyorsan o oyunda sıkıntı vardır oynayıp bayılan insandan da şüphe ederim (!) 😅
Hocam katılıyorum sana bende RDR2 sevmiyorum 8-10 saat oynadım bıraktım balon oyun abartılıyor benim için.
Ama Cyberpunk daha rezil kepaze bir oyun.Gram hikaye zevki yok.
AAA oyunlarda 1-Uncharted 4 2-Last Of Us dır benim için.RDR2 sıkıyor bir süre sonra.
Witcher da aynı bomboş.

Top Bottom