sen şu an cyberpunk 2077'yi al çünkü bu fiyata bulamazsın yüksek ihtimal rdr2 indirime girerse ona da bakarsın hiç bir fikrim yok indirime ne zaman gireceği hakkındaşuan cyberpunk alabilirim epicte indirimde 400 tl ama rdr 2 nin indirime girmesini de bekleyebilirim sizce ne zaman indirime girer çok oynamak istiyorum rdr 2 i
o zaman cyberpunk alıyorum birde başka oyun öneriniz varmı indirimde steamde veya epicte. birde bir sorum var konudan alakasız ama HITMAN World of Assassination steamde 25 tl şuan oyun içinde ne barındırıyor biliyorsanız benide bilgilendirirmisiniz ben baktım ama bulamadım oyun hakkında pek bişey.sen şu an cyberpunk 2077'yi al çünkü bu fiyata bulamazsın yüksek ihtimal rdr2 indirime girerse ona da bakarsın hiç bir fikrim yok indirime ne zaman gireceği hakkında![]()
o oyun güzel diye hatılrlıyorum youtube de çok fazla kesitini görüyordum alabilirsiniz baya ucuzmuş indirimdeki oyunları tam bilmiyorum.o zaman cyberpunk alıyorum birde başka oyun öneriniz varmı indirimde steamde veya epicte. birde bir sorum var konudan alakasız ama HITMAN World of Assassination steamde 25 tl şuan oyun içinde ne barındırıyor biliyorsanız benide bilgilendirirmisiniz ben baktım ama bulamadım oyun hakkında pek bişey.
Bu mantığa göre bayağı bı büyük yapım at sürme simülatörü oluyor ( rdr2,witcher vs vs.)At sürme simülatörü ile mukayese bile olmaz.
Tabi ki CYBERPUNK 2077.
Phantom library ile birlikte al.
Bug simulatörle rakip bile olamazlar RDR2şuan cyberpunk alabilirim epicte indirimde 400 tl ama rdr 2 nin indirime girmesini de bekleyebilirim sizce ne zaman indirime girer çok oynamak istiyorum rdr 2 i ve indirime girdimi kaç tl olur?
İki oyundan rdr 2 kıyas edilemeyecek seviyede güzel cyberpunk ortalamanın üstü bir oyun o fiyata kaçırmacevap veren herkese teşekkür ederim cyberpunk alıp rdr2 için para biriktireceğim sağolun.
Bu mantığa göre bayağı bı büyük yapım at sürme simülatörü oluyor ( rdr2,witcher vs vs.)
Ömründe görüp görebileceğin en saçma oyun rdr. Witcher 3 e de tahammül edip bitiremedim zaten...Bug simulatörle rakip bile olamazlar RDR2
Hocam katılıyorum sana bende RDR2 sevmiyorum 8-10 saat oynadım bıraktım balon oyun abartılıyor benim için.Ömründe görüp görebileceğin en saçma oyun rdr. Witcher 3 e de tahammül edip bitiremedim zaten...
GTA 5 ide ittire ittire zorla, 3 yılda oda bitsin diye oynayıp zorla bitirdim.
Piyasadaki tüm kaliteli hikayeli oyunları oynadım ama sizin müptezeli olduğunuz bu oyunları sevmiyorum tavsiye de etmiyorum.
1 oyunun 200 saatinin 190 saati at sürüyorsan o oyunda sıkıntı vardır oynayıp bayılan insandan da şüphe ederim (!)![]()