Neler Yeni

red dragon k530 pro bazı tuşları çalışmıyor

tahaerol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
taha yasin erol
agalar red dragon k530 pro aldım klavyenin esc tuşunu f1 ve diğer f tuşlarını page down tuşlarını falan kullanamıyorum galiba fonksiyonlu tuşlarmış onlar fn 1 tuşuyla birlikte basıyorum yine çalışmıyo ben bi halt anlamadım yardım edin kurban olıyım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,357
İsim
Emir
Fn+w yapıp fn+rakamları dener msn.Örnek fn+w yapıp tarayicida fn+5 yapabilir ve sayfayi yeniliyip yenilemedigine bakabilirsiniz

Palo DAYI 👑

80+ Gold
arkadasın dediği gibi kısayol tusalrını yanlışlıkla açmış veya kapamıs olabılırsınız kıllanım klavuzu belkı yardımcı olabılır kısayollarla ılgılı

tahaerol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
taha yasin erol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fn+w yapıp fn+rakamları dener msn.Örnek fn+w yapıp tarayicida fn+5 yapabilir ve sayfayi yeniliyip yenilemedigine bakabilirsiniz
fn 1 mi 2 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadasın dediği gibi kısayol tusalrını yanlışlıkla açmış veya kapamıs olabılırsınız kıllanım klavuzu belkı yardımcı olabılır kısayollarla ılgılı
açma kapama nası oluyo hiç bilmiyorum işte

LyVia52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
fn 1 mi 2 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

açma kapama nası oluyo hiç bilmiyorum işte
Hocam FN+ESC tuşlarına 3 saniye basılı tutup klavyeyi sifirlamayi deneyin olmazsa internetten yazılımını indirin uygulamadan sıfırlayın

tahaerol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
taha yasin erol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam FN+ESC tuşlarına 3 saniye basılı tutup klavyeyi sifirlamayi deneyin olmazsa internetten yazılımını indirin uygulamadan sıfırlayın
reis çok garip bi klavye sıfırlandığını bile anlamıyorum

Top Bottom