agalar red dragon k530 pro aldım klavyenin esc tuşunu f1 ve diğer f tuşlarını page down tuşlarını falan kullanamıyorum galiba fonksiyonlu tuşlarmış onlar fn 1 tuşuyla birlikte basıyorum yine çalışmıyo ben bi halt anlamadım yardım edin kurban olıyım
fn 1 mi 2 miFn+w yapıp fn+rakamları dener msn.Örnek fn+w yapıp tarayicida fn+5 yapabilir ve sayfayi yeniliyip yenilemedigine bakabilirsiniz
açma kapama nası oluyo hiç bilmiyorum iştearkadasın dediği gibi kısayol tusalrını yanlışlıkla açmış veya kapamıs olabılırsınız kıllanım klavuzu belkı yardımcı olabılır kısayollarla ılgılı
Hocam FN+ESC tuşlarına 3 saniye basılı tutup klavyeyi sifirlamayi deneyin olmazsa internetten yazılımını indirin uygulamadan sıfırlayınfn 1 mi 2 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
açma kapama nası oluyo hiç bilmiyorum işte
reis çok garip bi klavye sıfırlandığını bile anlamıyorumHocam FN+ESC tuşlarına 3 saniye basılı tutup klavyeyi sifirlamayi deneyin olmazsa internetten yazılımını indirin uygulamadan sıfırlayın
Vallahi hocam https://redragonshop.com/pages/soft...kS2boomXxhgqAEnL4-nOx9gXXA7yr9KyWRv5mev-g8Plw olmazsa bu linkten sürücüsünü kurup bir deneyin oda olmazsa iadeye gönderin.reis çok garip bi klavye sıfırlandığını bile anlamıyorum