Neler Yeni

Çözüldü✓ Red Switch Klavye Önerisi

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Mert ash
akkolar şuan gözümde aula gibi çok güzel gözüküyorlar ve fiyatları da uygun alınabilir

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Seyfullah
Maksimum 3000TLye red switch klavye alacağım da %60 olursa iyi olur fakat büyük olursa da sorun olmaz şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/5852...ablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/#cr_qna

Bunun hakkında düşünceleriniz neler
bunu alma en giriş seviyesi ürün az daha koyup daha farklı modellerini al ya da başka bir seçenek bulalım buna verdiğin paranın karşılığını alamazsın

3kya redragon mı öneriyosunuz ? hem de kablolu

Arda572

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu alma en giriş seviyesi ürün az daha koyup daha farklı modellerini al ya da başka bir seçenek bulalım buna verdiğin paranın karşılığını alamazsın

hocam bu da var az önce attığımın rgbli hali galiba bilmiyorum.Sizin varsa tavsiyeniz bakabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan
Bu klavye in red de var ama pro değil nedense optik swicht mavi anlamadım ama öyle pro mavi swicht normal red swicht 1500 TL

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Seyfullah

3k ya ikinci elden manyetik switchli klavye de bulabilirsin rekabetçi oyunlar oynuyosan ama benim için güzel olsun yazım hissi iyi olsun bu daha önemli diyorsan buna bakabilirsin

bullvodka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Taşkent
Royal Kludge 'lere bakabilirsin Türkiye'de var.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Seyfullah

hocam bu da var az önce attığımın rgbli hali galiba bilmiyorum.Sizin varsa tavsiyeniz bakabilirim
bu da kablolu olduğu için bana mantıklı gelmiyor bulabilirsen bunun 5087b modeli var kablosuz olan ona bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan

Optik swicht arkadaşım kendimde bunu alicam bu benim tercihim araştırdım g213 kullanıyorum klavyem çok güzel

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Seyfullah
Optik swicht arkadaşım kendimde bunu alicam bu benim tercihim araştırdım g213 kullanıyorum klavyem çok güzel
Optik switchin sandığınız kadar bi esprisi yok manyetik mekanik optik hepsini denedim eğer ki fark görmek istiyorsan manyetik alacaksın. Ayrıca 3kya gidip redragon almak mantıklı bi hareket değil sen almak istiyorsan alabilirsin ama adamı yanlış yönlendirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan
Optik switchin sandığınız kadar bi esprisi yok manyetik mekanik optik hepsini denedim eğer ki fark görmek istiyorsan manyetik alacaksın. Ayrıca 3kya gidip redragon almak mantıklı bi hareket değil sen almak istiyorsan alabilirsin ama adamı yanlış yönlendirme
Fikirler saygım sonsuz bu benim fikrim doğru yada yanliş bilir kişi yokki kullanmadım kullanan yazsın fikir paylaşım yapsın aula f75 ak820 var alınır mı alınır ben kullanmıyorum çocuklara aldım maşallah oyun mecrasında bütün çocuklar aula f75 ve ak820 var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,574
Üyeler
164,871
Son üye
Wickerman
Top Bottom