Neler Yeni

Çözüldü✓ Red Switch Klavye Önerisi

akkolar şuan gözümde aula gibi çok güzel gözüküyorlar ve fiyatları da uygun alınabilir

Maksimum 3000TLye red switch klavye alacağım da %60 olursa iyi olur fakat büyük olursa da sorun olmaz şimdiden teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/5852...ablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/#cr_qna

Bunun hakkında düşünceleriniz neler
bunu alma en giriş seviyesi ürün az daha koyup daha farklı modellerini al ya da başka bir seçenek bulalım buna verdiğin paranın karşılığını alamazsın

3kya redragon mı öneriyosunuz ? hem de kablolu

bunu alma en giriş seviyesi ürün az daha koyup daha farklı modellerini al ya da başka bir seçenek bulalım buna verdiğin paranın karşılığını alamazsın

hocam bu da var az önce attığımın rgbli hali galiba bilmiyorum.Sizin varsa tavsiyeniz bakabilirim

Bu klavye in red de var ama pro değil nedense optik swicht mavi anlamadım ama öyle pro mavi swicht normal red swicht 1500 TL

Optik swicht arkadaşım kendimde bunu alicam bu benim tercihim araştırdım g213 kullanıyorum klavyem çok güzel

Optik swicht arkadaşım kendimde bunu alicam bu benim tercihim araştırdım g213 kullanıyorum klavyem çok güzel
Optik switchin sandığınız kadar bi esprisi yok manyetik mekanik optik hepsini denedim eğer ki fark görmek istiyorsan manyetik alacaksın. Ayrıca 3kya gidip redragon almak mantıklı bi hareket değil sen almak istiyorsan alabilirsin ama adamı yanlış yönlendirme

Optik switchin sandığınız kadar bi esprisi yok manyetik mekanik optik hepsini denedim eğer ki fark görmek istiyorsan manyetik alacaksın. Ayrıca 3kya gidip redragon almak mantıklı bi hareket değil sen almak istiyorsan alabilirsin ama adamı yanlış yönlendirme
Fikirler saygım sonsuz bu benim fikrim doğru yada yanliş bilir kişi yokki kullanmadım kullanan yazsın fikir paylaşım yapsın aula f75 ak820 var alınır mı alınır ben kullanmıyorum çocuklara aldım maşallah oyun mecrasında bütün çocuklar aula f75 ve ak820 var

Geri