Red switch klavye önerisi

Onur Koç

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Arkadaşlar allah rızası için 200-250 tl bütçe red switch ghostingi olmayan adamı yormayacak bir klavye önerin

219TL ye buldum fena değil gibi
Özellikleri de Fena değil gibi
1601075970338.png

corsair k70 lux alıcaktım bi tık tuzlu geldiğinden k68 aldım memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

corsair k70 lux alıcaktım bi tık tuzlu geldiğinden k68 aldım memnunum
200-250 arası demiş görmedim pardon

kullanıyorum
yalnız bir sorunu var klavyeyi düşürmeyin ışıkları gidiyor

onun dışında fp bir klavye
Bende düşünüyorum nasıl bir klavye anlatır mısınız hocam

Arkadaşlar allah rızası için 200-250 TL bütçe red switch ghostingi olmayan adamı yormayacak bir klavye önerin
Rampage Kb r18 olmasi lazim ona bakabilirsin zaten o fiyata alternatifin çok yok

Bende düşünüyorum nasıl bir klavye anlatır mısınız hocam
hocam şimdi ses olarak tatmin ediyor çok sessiz değil ama benim odam ailemin odalarından en uzakta lakin ses ta içeriye kadar gidiyor söylüyolar yani kafanızda eğer şöyle bir iddia varsa onu eleyelim
sessiz mekanik klavye diyosanız malesef öyle değil
sadece blue kadar aşırı ses çıkarmıyor
ikincisi dediğim gibi yüksekten düşürdüm bir kere ışıkları gitti mecbur garantiye verdim geri geldi vs öyle bir sorun var diğer kaliteli mekanik klavyeler gibi çat diye masaya atamazsınız alacaksanız malesef ki dikkatli kullanmalısınız
üçüncüsü türkçe değil hocam malesef ingilizce onun için eğer klavye de tuşların yerini ezberlemediyseniz sorun yaşamanız muhtemel
ama sadece oyun için alıyosanız yazı yazmıyorsanız bulunmaz nimet 189 tl ye canavar gibi mekanik klavye

saygılar iyi akşamlar

hocam şimdi ses olarak tatmin ediyor çok sessiz değil ama benim odam ailemin odalarından en uzakta lakin ses ta içeriye kadar gidiyor söylüyolar yani kafanızda eğer şöyle bir iddia varsa onu eleyelim
sessiz mekanik klavye diyosanız malesef öyle değil
sadece blue kadar aşırı ses çıkarmıyor
ikincisi dediğim gibi yüksekten düşürdüm bir kere ışıkları gitti mecbur garantiye verdim geri geldi vs öyle bir sorun var diğer kaliteli mekanik klavyeler gibi çat diye masaya atamazsınız alacaksanız malesef ki dikkatli kullanmalısınız
üçüncüsü türkçe değil hocam malesef ingilizce onun için eğer klavye de tuşların yerini ezberlemediyseniz sorun yaşamanız muhtemel
ama sadece oyun için alıyosanız yazı yazmıyorsanız bulunmaz nimet 189 TL ye canavar gibi mekanik klavye

saygılar iyi akşamlar
O zaman bu bana göre değil net ben kafama filan vuruyorum sinirden :D

O zaman bu bana göre değil net ben kafama filan vuruyorum sinirden :D
yani hocam klavye ezberinizde ise alınır
klavyeye vurmuyosanız alınır
fps oyuncusuysanız alınır

ama değilseniz bu saydıklarım dışında malesef ki 300 lere çıkarın bütçeyi gamepowerlara bakın

Rampage Kb r18 olmasi lazim ona bakabilirsin zaten o fiyata alternatifin çok yok
rampage klavye kullanıyorum ve ghosting yapıyor benim oynadıgım oyun gereği anti ghosting olması lazım büyük ihtimal önerdiğinizde de var öneriniz için teşekkürler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

219TL ye buldum fena değil gibi
Özellikleri de Fena değil gibi
Alıntıyı görüntüle
Anti ghosting özelliği var mıdır? yoksa red switchini alıcağım gibi bir de gaming gecesine gelir mi? bekleyelim 30 lira cebimizde kalsın bugün black/blue switchler geldi

Arkadaşlar başka öneriniz yoksa jd 610s alıyorum?? umarım ghostingi yoktur

James Donkey 610s öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri