kullanıyorum219TL ye buldum fena değil gibi![]()
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
200-250 arası demiş görmedim pardoncorsair k70 lux alıcaktım bi tık tuzlu geldiğinden k68 aldım memnunum
Bende düşünüyorum nasıl bir klavye anlatır mısınız hocamkullanıyorum
yalnız bir sorunu var klavyeyi düşürmeyin ışıkları gidiyor
onun dışında fp bir klavye
Rampage Kb r18 olmasi lazim ona bakabilirsin zaten o fiyata alternatifin çok yokArkadaşlar allah rızası için 200-250 TL bütçe red switch ghostingi olmayan adamı yormayacak bir klavye önerin
hocam şimdi ses olarak tatmin ediyor çok sessiz değil ama benim odam ailemin odalarından en uzakta lakin ses ta içeriye kadar gidiyor söylüyolar yani kafanızda eğer şöyle bir iddia varsa onu eleyelimBende düşünüyorum nasıl bir klavye anlatır mısınız hocam
O zaman bu bana göre değil net ben kafama filan vuruyorum sinirdenhocam şimdi ses olarak tatmin ediyor çok sessiz değil ama benim odam ailemin odalarından en uzakta lakin ses ta içeriye kadar gidiyor söylüyolar yani kafanızda eğer şöyle bir iddia varsa onu eleyelim
sessiz mekanik klavye diyosanız malesef öyle değil
sadece blue kadar aşırı ses çıkarmıyor
ikincisi dediğim gibi yüksekten düşürdüm bir kere ışıkları gitti mecbur garantiye verdim geri geldi vs öyle bir sorun var diğer kaliteli mekanik klavyeler gibi çat diye masaya atamazsınız alacaksanız malesef ki dikkatli kullanmalısınız
üçüncüsü türkçe değil hocam malesef ingilizce onun için eğer klavye de tuşların yerini ezberlemediyseniz sorun yaşamanız muhtemel
ama sadece oyun için alıyosanız yazı yazmıyorsanız bulunmaz nimet 189 TL ye canavar gibi mekanik klavye
saygılar iyi akşamlar
yani hocam klavye ezberinizde ise alınırO zaman bu bana göre değil net ben kafama filan vuruyorum sinirden![]()
rampage klavye kullanıyorum ve ghosting yapıyor benim oynadıgım oyun gereği anti ghosting olması lazım büyük ihtimal önerdiğinizde de var öneriniz için teşekkürlerRampage Kb r18 olmasi lazim ona bakabilirsin zaten o fiyata alternatifin çok yok
Anti ghosting özelliği var mıdır? yoksa red switchini alıcağım gibi bir de gaming gecesine gelir mi? bekleyelim 30 lira cebimizde kalsın bugün black/blue switchler geldi219TL ye buldum fena değil gibi![]()
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Özellikleri de Fena değil gibi
Alıntıyı görüntüle