royal kludge rk61 modeline bakabilirsiniz hocamcs2 oynuyorum. tepkimesi hizli olan, guvenilir marka, ve numpadsiz klavye onerilerinizi bekliyorum. butce: 3000liraya kadar.
hocam guzelmis begendim. ancak kablolusunu bulamadim. bu fiyatlara kablosuz urunlerden korkuyorum biraz. link varsa atabilir misiniz?royal kludge rk61 modeline bakabilirsiniz hocam
Aula f75 al switcleri degıstircs2 oynuyorum. tepkimesi hizli olan, guvenilir marka, ve numpadsiz klavye onerilerinizi bekliyorum. butce: 3000liraya kadar.
yok hocam 3 adet bağlantı seçeneği var kablo ile bağlarsınız yine onda problem yok eğer isterseniz amazondanda bakabilirsiniz oradaki klavyelerdende önerebilirimhocam guzelmis begendim. ancak kablolusunu bulamadim. bu fiyatlara kablosuz urunlerden korkuyorum biraz. link varsa atabilir misiniz?
cs2 oynuyorum. tepkimesi hizli olan, guvenilir marka, ve numpadsiz klavye onerilerinizi bekliyorum. butce: 3000liraya kadar.
Custom kablosuz mevcut ilgilenirsen dm atcs2 oynuyorum. tepkimesi hizli olan, guvenilir marka, ve numpadsiz klavye onerilerinizi bekliyorum. butce: 3000liraya kadar.
Aşırı sağlam ve kaliteli malzeme yapısı var, suya dayanıklı , tepki süresi çok iyi, bayağı kullandım memnunumASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr