Red Switch Mekanik Klavye Önerisi

Birkaç kişi sorun yaşadı diye "kronik sorunlu" demeyi ne zaman bırakacaksınız?
Epica o gece alan neredeyse herkes yaşadı AOC GK500de sorun ben dahil :D
Outemu switch öneriyorsunuz AOC marka diye sonuç hüsran keşke dinlemeyip almasaydım benim gibi sürüyle kişi var.
Monster blue switchken iyiydi rede geçince bozulmalar başladı :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam genel olarak outemu switchlerde sorun yaşama oranı diğerlerine göre kat kat fazla .
Kronik sorun demek doğru olmaz da sorun yaşayan kişi çok.
2-3 haftaya gösteriyor kendini @LordHasan

@Furkan Aslan

Outemu switch öneriyorsunuz AOC marka diye sonuç hüsran keşke dinlemeyip almasaydım benim gibi sürüyle kişi var.
Sen sorun yaşadıysan kronik sorunludur. 👍

2-3 haftaya gösteriyor kendini @LordHasan

@Furkan Aslan
Katılıyorum.

Şu forumda bazı üyelere karşı gereksiz bir önyargı var . Çocuk suda hidrojen ve oksijen var dese ona bile karşı çıkacaklar.
Biraz önyargılarınızdan arının.

Alanların çoğunda olması bu ürünü "kronik sorunlu" yapmaz. Kronik sorun, ürünün tüm partilerinde sorun olmasıdır.
Bana bu klavyeyi 1 sene kullanıp sorun yaşamayan birilerini gösterir misiniz? Bir elin parmağını geçmez tahminimce
Bu kronik sorunlu yapar

Anlamak istemiyorsun sanırım. İyi günler.
Anlamak istemeyen sensin tüm seriler diyorsun ben de sana 1 sene kullanıp sorun yaşamamış birilerini göster diyoreum i klavyenin popülaritesi Itopya indirimi ile arttığı için şuan çoğu diyebiliyoruz belll bir süre geçsin , göreceksiniz sorunsuzu kalmayacak :D

Anlamak istemeyen sensin tüm seriler diyorsun ben de sana 1 sene kullanıp sorun yaşamamış birilerini göster diyoreum i klavyenin popülaritesi Itopya indirimi ile arttığı için şuan çoğu diyebiliyoruz belll bir süre geçsin , göreceksiniz sorunsuzu kalmayacak :D
Kendin de söylüyorsun, popülaritesi arttığı için sorun yaşayanlar arttı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,793
Üyeler
203,967
Son üye
dekorkut
Geri