Royal Kludge gayet güvenilir bir markadır.ilk defa duyuyorum markayı güvenilir mi rampage gamepower gibi değildir inş
K568K552 Kumara zaten?
hp omen diğerlerinden daha iyi yani.rgbsi yok ama benim için önemli değil red/brown switch olsun aşırı ses çıkarmasın kaliteli olsun yeter.türkçe olması büyük enter vs de zorunlu değil de olsa iyi olur
reddragon k552 işini görecektiren fazla 800 olsun.ayrıca elimde rampage kb r-841 red switch var 3 tuşu bozuk 2-3 tuş da zor basıyor onun dışında sağlam.2. el ne kadara satarım?
white switch çok ses çıkarıyor mu peki?Surada bir incelemesi var. Switchleri daha iyi bu butcedeki her urunden neredeyse.
birde bu var. ama nasil bilmiyorum. bildigim kadariyla iyi. ayrica bu da cherry mx white
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
en fazla 800 olsun.ayrıca elimde rampage kb r-841 red switch var 3 tuşu bozuk 2-3 tuş da zor basıyor onun dışında sağlam.2. el ne kadara satarım?
eline bir fırsat geçerse ya da indirime falan girerse kesinlikle hyperx alloy origins core adlı klavyeyi öneririm yıllardır tactile klavye kullanırım asla red switch gibi linear switchlete alışamadım ve basım hissi falan güzel gelmedi fakat bu klavye de basım hissi hem çok güzel hem de tuşlar resmen çok hafif ellerim rahatladı resmen öneririm bu klavyeyien fazla 800 olsun.ayrıca elimde rampage kb r-841 red switch var 3 tuşu bozuk 2-3 tuş da zor basıyor onun dışında sağlam.2. el ne kadara satarım?
bu da güzelmiş ama 1500 lira hani 1000 lira olsa değse alırım da 1500 çok aga.hem indirim vs mümkün değil ülkenin ekonomik durumu belli.indirimde alırım diye beklersem indirim olmaz fiyatlar daha da artar o yüzden bir an önce almam lazımeline bir fırsat geçerse ya da indirime falan girerse kesinlikle hyperx alloy origins core adlı klavyeyi öneririm yıllardır tactile klavye kullanırım asla red switch gibi linear switchlete alışamadım ve basım hissi falan güzel gelmedi fakat bu klavye de basım hissi hem çok güzel hem de tuşlar resmen çok hafif ellerim rahatladı resmen öneririm bu klavyeyi
HP Omenin piyasa fiyatı 1000 TL. kaçırma bencebu da güzelmiş ama 1500 lira hani 1000 lira olsa değse alırım da 1500 çok aga.hem indirim vs mümkün değil ülkenin ekonomik durumu belli.indirimde alırım diye beklersem indirim olmaz fiyatlar daha da artar o yüzden bir an önce almam lazım