Neler Yeni

Öneri red switch mekanik klavye önerisi

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hp omen diğerlerinden daha iyi yani.rgbsi yok ama benim için önemli değil red/brown switch olsun aşırı ses çıkarmasın kaliteli olsun yeter.türkçe olması büyük enter vs de zorunlu değil de olsa iyi olur
Surada bir incelemesi var. Switchleri daha iyi bu butcedeki her urunden neredeyse.
birde bu var. ama nasil bilmiyorum. bildigim kadariyla iyi. ayrica bu da cherry mx white

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
en fazla 800 olsun.ayrıca elimde rampage kb r-841 red switch var 3 tuşu bozuk 2-3 tuş da zor basıyor onun dışında sağlam.2. el ne kadara satarım?
reddragon k552 işini görecektir

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Surada bir incelemesi var. Switchleri daha iyi bu butcedeki her urunden neredeyse.
birde bu var. ama nasil bilmiyorum. bildigim kadariyla iyi. ayrica bu da cherry mx white
white switch çok ses çıkarıyor mu peki?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Beyaz bir Kumara 😍

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
teşekkürler hepsini izleyeceğim sanırım hp omen encoder alıcam gibi switchi çok iyiymiş

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
en fazla 800 olsun.ayrıca elimde rampage kb r-841 red switch var 3 tuşu bozuk 2-3 tuş da zor basıyor onun dışında sağlam.2. el ne kadara satarım?
eline bir fırsat geçerse ya da indirime falan girerse kesinlikle hyperx alloy origins core adlı klavyeyi öneririm yıllardır tactile klavye kullanırım asla red switch gibi linear switchlete alışamadım ve basım hissi falan güzel gelmedi fakat bu klavye de basım hissi hem çok güzel hem de tuşlar resmen çok hafif ellerim rahatladı resmen öneririm bu klavyeyi

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
eline bir fırsat geçerse ya da indirime falan girerse kesinlikle hyperx alloy origins core adlı klavyeyi öneririm yıllardır tactile klavye kullanırım asla red switch gibi linear switchlete alışamadım ve basım hissi falan güzel gelmedi fakat bu klavye de basım hissi hem çok güzel hem de tuşlar resmen çok hafif ellerim rahatladı resmen öneririm bu klavyeyi
bu da güzelmiş ama 1500 lira hani 1000 lira olsa değse alırım da 1500 çok aga.hem indirim vs mümkün değil ülkenin ekonomik durumu belli.indirimde alırım diye beklersem indirim olmaz fiyatlar daha da artar o yüzden bir an önce almam lazım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
bu da güzelmiş ama 1500 lira hani 1000 lira olsa değse alırım da 1500 çok aga.hem indirim vs mümkün değil ülkenin ekonomik durumu belli.indirimde alırım diye beklersem indirim olmaz fiyatlar daha da artar o yüzden bir an önce almam lazım
HP Omenin piyasa fiyatı 1000 TL. kaçırma bence :)

Top Bottom