BTK bana ret cevabı verdi yani ceza söz konusu değilmiş ama bana yaptıkları indirimi alabilirlermiş. Bu şirketlerin hakkıymış. Ama nedense 12 mbps internetin normal fiyatı 300tl civarıymış ama bana indirimle 69tl ye veriyorlarmış ama nedense ben 86tl ödüyorum ama nedense hala sözleşme ile internet alan var. Ulan bir daha taahüht yapar mıyım !
Kelime oyunu yapıyorlar. Ceza değilde sağladıkları indirim. Kim alır ki 300tlye 12mbps bir düşün. bir kişi bile almaz 70mmilyon arasından ama indirim yapıp ordan para alıyorlar. Yada amaaann işte her türlü alıyorlar .
BTK bana ret cevabı verdi yani ceza söz konusu değilmiş ama bana yaptıkları indirimi alabilirlermiş. Bu şirketlerin hakkıymış. Ama nedense 12 mbps internetin normal fiyatı 300tl civarıymış ama bana indirimle 69tl ye veriyorlarmış ama nedense ben 86tl ödüyorum ama nedense hala sözleşme ile internet alan var. Ulan bir daha taahüht yapar mıyım !
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kelime oyunu yapıyorlar. Ceza değilde sağladıkları indirim. Kim alır ki 300tlye 12mbps bir düşün. bir kişi bile almaz 70mmilyon arasından ama indirim yapıp ordan para alıyorlar. Yada amaaann işte her türlü alıyorlar .
yok umutlanma. Cayma bedeli almıyorlar indiirm alıyorlar ama sonuçta para alıyorlar. Bnada cevap geldi benim gibi birsürü insana da...
Bu indirim değil Redbox için en azından. 6. Taahhüt sürem dolmadan kampanyadan ayrılmak istediğimde ödemem gereken tutar ne olacak?
Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan Data Hattı ile hiçbir şekilde Taahhütname’de belirtilen koşullar haricinde başka bir Kampanya’ya katılamazlar ve kampanyadan yararlanılan süre boyunca, kampanya kapsamında tarafımıza teslim edilen Cihaz üzerinden sabit ses hizmeti alamayacaklardır, abonelerin hatlarının herhangi bir sebeple iptal edildiğinde kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda Abone’nin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır.
Redbox açıklamasında bu var. CAYMA BEDELİ olarak geçiyor.
THH'ye başvururum en kötü. Hala cevap yok bu arada.
Evet öncelikle şöyle bir fikirim var. İlk önce sözleşmeyi detaylıca okuyun ve size fesih hakkında zorluk çıkaracak şeyler söyleniyorsa ve bu cevap BTK'dan veriliyorsa şu maddeyi yazın. Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 23. Madde 3. Fıkra: Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren veya tüketicinin sözleşmeyi feshetmesini zorlaştıran bir yöntem belirleyemez.
Zaten 52. madde 4. fıkra'da da cezai bedel ödemeden vazgeçme hakkımız var.
THH'ye başvururum en kötü. Hala cevap yok bu arada.
Evet öncelikle şöyle bir fikirim var. İlk önce sözleşmeyi detaylıca okuyun ve size fesih hakkında zorluk çıkaracak şeyler söyleniyorsa ve bu cevap BTK'dan veriliyorsa şu maddeyi yazın. Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 23. Madde 3. Fıkra: Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren veya tüketicinin sözleşmeyi feshetmesini zorlaştıran bir yöntem belirleyemez.
Zaten 52. madde 4. fıkra'da da cezai bedel ödemeden vazgeçme hakkımız var.
işte adamda ben indirim yaptığım tutarım alcam diyor ki zorla tutmuyorum ceza istemiyorum diyor. O kadar kanunsuz saçma sapan iş ki inş yararına olur. sonuçlarını bekliyorum