Neler Yeni

Reddedildim!(Tavsiye)

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
ask yasta değildir benim 2 flörtümde biri 2 yaş biri 4 yaş büyüktü ama kızların bazıları için önemli yaş olayı bu kız için olabilir ya da dediğim gibi tanımıyor seni ondan belki tanısa olurdu
Pazartesi yanına oturacagım derste inşallah küfür etmez(yaşandı) :)

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Psikoloji. Âmâ çok muhafazakar bi okul(Fatih Sultan Mehmet Üni)ucuz olmasa gitmem zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aradaki yaş farkı sizce bir engelmi yani yanlış havuzda mı kulaç atıyorum acaba(Kız hemşire)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani benim hiç şuana kadar sevgilim olmadı.Sanki cinayet işlemişim gibi hissettim şuan.
Benimde olmadi bir sorun degil kizlara ilah gozuyle bakmayin insanlarin dediklerinede aldiris etmeyin keyfinize bakin hersey gelip gecici

Kara*

80+ Silver
Boşuna kasmısşın kendini yok cinayet işledim gibi falan ayakları sınıfında baya kız varmış zaten dostum. Ufak bakışmalar geçmiş denemişsin olmamış tamamdır daha bakmazsın kıza arada yaş farkıda var yani biraz yeğeni niyetine saçlarını mı okşayacak sandın :D

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kız isteğini reddetmiş şeyinde bile olmaması lazım bunun ayrıca, ben sana o konuda ne olacağını söylemiştim keşke dinleseydin.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,808
İsim
Selim
Yabancı kızlara açılıyorsun kafan rahat oluyor 👍 bulunduğun şehre göre değişebilir ben Tekirdağ da okurken asyalı kızlarla takılıyordum hemen kabul ediyorlardı.

Not: Şuan ki nişanlım da asyalı 😁 hayat var Asya'da tavsiye ederim .

yenigeldim

80+ Silver
25 yaşındaki kız 19 yaşında çocuğu ne yapsın olum az bi mantıklı düşün. kız kendinden 1-2 yaş büyük biriyle hemen evlenebilir. 19 yaşında çocuğun okulu bitirmesini mi bekleyecek. Kızlarda 24-25 ten sonra kafa direkt otomatik olarak evlenmeye kayıyor.Ona göre aday seçiyor. Evlenirken de erkeğin kadından bir kaç yaş büyük olması daha uygun. 6 yaş büyük kızla boşuna zaman kaybetme.Seni evlenecek aday olarak bile görmüyor.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Geçenlerde "Hoşlandığım kıza nasıl açılmalıyım?"adlı bir konu açmıştım. Okulda yakın kız arkadaşım ile konuştuk ve içinde kalmasın önce Instagram dan istek at kabul ederse reelden yürürsün.Attım ve tabii ki reddedildim.Şimdi bu kızla aynı sınıftayız ben bu kızın yüzüne nasıl bakıcam yardım edin.(Ben 19 yaşımdayım kız 25)
6 yaş büyük kızla ne işin vaarr booluumm

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Geçenlerde "Hoşlandığım kıza nasıl açılmalıyım?"adlı bir konu açmıştım. Okulda yakın kız arkadaşım ile konuştuk ve içinde kalmasın önce Instagram dan istek at kabul ederse reelden yürürsün.Attım ve tabii ki reddedildim.Şimdi bu kızla aynı sınıftayız ben bu kızın yüzüne nasıl bakıcam yardım edin.(Ben 19 yaşımdayım kız 25)
Knk kendi yaşında biriyle takıl ne güzel, kızlar kendinden büyük seviyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,697
Üyeler
164,717
Son üye
Herdeja
Top Bottom