Redmi note 10 5g Vs redmi note 10s

10s bence

Sizce hangisi arkadaşlar
5G'yi önemsiyorsanız RN10 5G/Poco M3 Pro 5G alabilirsiniz. Dimensity 700 ve Helio G95'in performansları çok yakın. GPU'da Helio G95, CPU'da ise Dimensity 700 öne geçiyor. Bu arada RN10 5G alacaksanız onun yerine 6/128 Poco M3 Pro 5G bulabiliyorsanız alın derim. Birde ben RN10s kullanıyorum. Sorunuz var ise cevaplayabilirim.

5G'yi önemsiyorsanız RN10 5G/Poco M3 Pro 5G alabilirsiniz. Dimensity 700 ve Helio G95'in performansları çok yakın. GPU'da Helio G95, CPU'da ise Dimensity 700 öne geçiyor. Bu arada RN10 5G alacaksanız onun yerine 6/128 Poco M3 Pro 5G bulabiliyorsanız alın derim. Birde ben RN10s kullanıyorum. Sorunuz var ise cevaplayabilirim.
şarjı falan nasıl gidiyor gün boyu yetiyoor mu ?

birader bende ikisi arasında cok kalmıstım kesinkile 10s bende 10s aldım 2 ay falan oldu aşırı güzel performanslı telefon amoled ekran renkler çok canlı kamerası da bana yetiyor günlük kullanım için şarjı çook rahat 1 gün gidiyor pubg mobile sorarsan sabit 60fps veriyor bilgin olsun

birader bende ikisi arasında cok kalmıstım kesinkile 10s bende 10s aldım 2 ay falan oldu aşırı güzel performanslı telefon amoled ekran renkler çok canlı kamerası da bana yetiyor günlük kullanım için şarjı çook rahat 1 gün gidiyor PUBG mobile sorarsan sabit 60fps veriyor bilgin olsun
eyw reis

Geri