REDMİ NOTE 11 PRO İYİ Mİ

Hayır ısınma problemi yok.

Alınmaz o paraya. 2 sene götürür max. Güncellemelerle xiaomi çöp eder telefonu.
Zaten Max 2 sene kullanıcam ve lütfen başta yazdığım yazıyı okuyun da ona göre cevap verin.

Alırsanız ilk 1 ay güncelleme yapmayın.

yaklaşık 1 senedir kullanıyorum özellikle kamerası için almıştım gerçekten beklentimi karşıladı kötü yönlerine gelirsek üstte arkadaşın dediği gibi arka planda fazla uygulama çalışıyor daha aldığımdan beridir format atmadım bir zararını görmedim ama atmayı düşünüyorum onun harici oyunlarda iyi performans verecektir sıkıntısız güzel bir telefon ne anlatayım ki soru olmadan anlatamıyorum :) :)

yaklaşık 1 senedir kullanıyorum özellikle kamerası için almıştım gerçekten beklentimi karşıladı kötü yönlerine gelirsek üstte arkadaşın dediği gibi arka planda fazla uygulama çalışıyor daha aldığımdan beridir format atmadım bir zararını görmedim ama atmayı düşünüyorum onun harici oyunlarda iyi performans verecektir sıkıntısız güzel bir telefon ne anlatayım ki soru olmadan anlatamıyorum :) :)
Hocam ben telefon konusundan çok anlamadığım için genelleme istedim eğer genel olarak iyiyse benim için sıkıntı yok zaten çok oyun oynayan ya da çok fazla resim çeken biri değilim.

Hocam ben telefon konusundan çok anlamadığım için genelleme istedim eğer genel olarak iyiyse benim için sıkıntı yok zaten çok oyun oynayan ya da çok fazla resim çeken biri değilim.
dostum o zaman daha ucuz modellere yönelebilirsin ama bu kadar para vereceksen de gerçekten hakeden bir telefon ben kesinlikle tavsiye ederim

Pahalı bir cihazdır kendisi (normal kayıtlısı). Kazık da diyebiliriz direkt. Helio G96 olması eksi yanlarından. Geri kalan özellikleri iyi denilebilir. 2 yıl zaten sizi götürü İnşAllah merak etmeyin.

Telefon hakkında bir bilgim yok am Redminin pro serilerini seviyorum genelde güzel oluyorlar.

Geri