İşlemci kötü novada ekranda meh batarya da mehNiye hocam bu kadar özellik var nova 9se bilmiyorum o yüzden özellik olarak söylerseniz daha iyi olur.
7000 bin hocam onun üstüne çıkamam malesef.Bütçeniz Nedir?
Redmi Note 11 Pro 6gb ram modeli nasıldır işlemcide.İşlemci kötü novada ekranda meh batarya da meh
a33 daha iyi7000 bin hocam onun üstüne çıkamam malesef.
Post automatically merged:
Redmi Note 11 Pro 6gb ram modeli nasıldır işlemcide.
Öneri alabilirmiyim.
7000'e android tarafında s20fe snapdragon var7000 bin hocam onun üstüne çıkamam malesef.
Redmi Note 11 Pro 6gb ram modeli nasıldır işlemcide.
Öneri alabilirmiyim.
İptal eyle hemen. 9SE ne kanka a33' den ne avantajı var sadece markasının huawei olması bile almamak için yeterken tüm özellikleri düşük telefon almak?Nova 9s aldım sizce hatamı yaptım.
Hayda nasıl hocam 4k video çekiyor ve kamerası gayet iyi yorumlarını okuduğumdada iyi demişlerdi korkuttunuz hocam.İptal eyle hemen. 9SE ne kanka a33' den ne avantajı var sadece markasının huawei olması bile almamak için yeterken tüm özellikleri düşük telefon almak?
4k videoyu benim Xiaomi Note 9S' de çekiyo 4k video çekmekte ne var?Hayda nasıl hocam 4k video çekiyor ve kamerası gayet iyi yorumlarını okuduğumdada iyi demişlerdi korkuttunuz hocam.
Yok yani özellik olarak daha fazla olduğu için sipariş etmiştim.4k videoyu benim Xiaomi Note 9S' de çekiyo 4k video çekmekte ne var?
Hocam nova 9 4k çekim yokmuş iptal edeceğim heralde.4k videoyu benim Xiaomi Note 9S' de çekiyo 4k video çekmekte ne var?