üzmez bende note 12 pro 5g var daha üzmedi ne kasma var ne donma 9 ay oluyor aşağı yukarı alalı.Oyun oynamiyorum, sizce beni üzer mi
hayırlı olsun kaça aldınOyun oynamiyorum, sizce beni üzer mi
Yok hocam almadan da açtım bir kaç konu, a55 al diyen oldu poco al diyen oldu fakat ben bildiğim marka olan xiaomiyi tercih ettim. Aktif olarak note 8pro kullaniyorum 5.yili. hala taş gibi. Umarım aldığım yeni telefon da beni 3 4 yıl rahat götürür.Aldıktan sonra konuyu açman ap ayrı ama yinede idare eder 2-3 yıl.
21000hayırlı olsun kaça aldın
Yok hocam almadan da açtım bir kaç konu, a55 al diyen oldu poco al diyen oldu fakat ben bildiğim marka olan xiaomiyi tercih ettim. Aktif olarak note 8pro kullaniyorum 5.yili. hala taş gibi. Umarım aldığım yeni telefon da beni 3 4 yıl rahat götürür.Ben olsam A35 alırdım aldıktan sonra niye konu açarsın ki.
Güzel telefon. 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Ve 2-3 yıl idare eder diyenlere de çok bakma. Çok üst düzey kullanım yapmiyorsan normal bir kullanıcıya 5 sene götürür. Telefonla işin çoksa yetersiz kalabilir birkaç sene sonra. Normal bir kullanıcı dışına çıkmadığın sürece sorun yaşamazsın uzun süre. Zaten üst düzey iş yapıp üstüne uzun süre idarelik telefonların fiyatı da uçukOyun oynamiyorum, sizce beni üzer mi