13 pro ne 5g mi 5g plus mı normalse kaç gbmerhaba redmi note 13 pro telefonumu satıyorum telefoncu 5 bin tl dedi az degilmi ne kadara gitmeli normalde
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-13-pro-4g.html bundan hocam13 pro ne 5g mi 5g plus mı normalse kaç gb
merhaba redmi note 13 pro telefonumu satıyorum telefoncu 5 bin tl dedi az degilmi ne kadara gitmeli normalde
sıfırı 10k olan telefonu 9kya mı satacak????Az demiş zaten imei'siz olan telefonları o fiyata satıyorlar en 8-9k eder temiz ise.
reis sahibindene bi gir çıldırırsın. sıfırından pahalıya koyuyor yarısı, kafayı yemişlersıfırı 10k olan telefonu 9kya mı satacak????
koyuyorlar işte şimdi arkadaş 7k civarına koysa beklese satabilir ama direkt satığı için telefoncunun verdiği fiyat çok kötü değil gibi sonuç olarak oda şak diye satmicakreis sahibindene bi gir çıldırırsın. sıfırından pahalıya koyuyor yarısı, kafayı yemişler
aynen acelesi varsa düşünülebilir, bir de android telefonlar ikinci elde çok öldürülüyor. apple olsa neyse..koyuyorlar işte şimdi arkadaş 7k civarına koysa beklese satabilir ama direkt satığı için telefoncunun verdiği fiyat çok kötü değil gibi sonuç olarak oda şak diye satmicak
Yurt içi temiz redmi note 12 pro kutulu faturalı sarj aletli 7.500 e sattım ben 3 ay önce.merhaba redmi note 13 pro telefonumu satıyorum telefoncu 5 bin tl dedi az degilmi ne kadara gitmeli normalde